De cand am descoperit platforma Vreaucredit.ro, mi-a fost mai usor sa ma informez asupra unui credit de nevoie personale, deoarece site-ul este special construit pentru persoanele care doresc informatii asupra creditelor de nevoie personale, imobiliare sau refinantari.

Pe site-ul Vreaucredit.ro, este de ajuns sa introduci datele despre suma dorita, tipul de rate si perioada de rambursare, iar platforma va afisa toate rezultatele pentru credite nevoie personale.

Creditele de nevoi persoanele reprezinta un imprumut pentru o suma fixa, pe care o inapoiezi in rate lunare, la care se adauga dobanda. Dupa ce ai achitat complet imprumutul, contul este inchis, iar daca ai nevoie de mai multi bani, trebuie sa aplici pentru un nou credit.

Spre deosebire de imprumuturile pentru casa ori masina, creditele pentru nevoi personale nu sunt legate de anumite bunuri sau proprietati. In general, dobanzile sunt mai mari pentru acest tip de imprumuturi decat cele pentru apartamente sau automobile, deoarece riscul ca institutia creditoare sa isi recupereze banii este considerat mai mare. Creditele de nevoi personale, indiferent de institutia cu care s-a facut contractul, se pot folosi pentru orice tip de nevoie financiara, de la renovari, organizarea nuntii, vacanta, studii, gadget-uri, cheltuieli medicale sau alte urgente. De multe ori, limita maxima a sumei imprumutate depinde de venit si variaza in functie de contractul de munca (salariat full-time, colaborator, administrator in propria firma etc.). Daca ai alte imprumuturi, si ele pot influenta valoarea noului credit. Multe institutii au si o valoare minima pentru creditele acordate. De asemenea, altele percep o anumita taxa daca achiti mult mai repede imprumutul acordat. Inainte sa decizi, este recomandat sa verifici criteriile, taxele si dobanzile mai multor institutii financiare care acorda credite. Foarte important de retinut: atunci cand facem alegerea bancii pentru incasarea salariului, aceasta nu trebuie facuta doar in functie de existenta unui bancomat in apropiere, ci de beneficiile asociate. Sunt banci care acorda clientilor credite cu dobanzi mai mici, astfel ca in functie de suma imprumutata, acest lucru poate conduce la o economie semnificativa luna de luna.

Reducerile de dobanda pot incepe de la doar cateva zecimi de procent, dar in unele cazuri pot ajunge chiar la cateva puncte procentuale. In special in cazul creditelor ipotecare, de valori mari, diferenta poate aduce economii semnificative, iar o rata lunara mai mica permite obtinerea unor sume mai mari, la acelasi salariu.

Nu intotdeauna clientii reusesc sa isi deschida un cont de salariu la banca pe care o doresc. De cele mai multe ori, angajatorii impun o anumita banca catre care vor vira salariile tuturor angajatilor, facand practic imposibila alegerea unei banci proprii.

In consecinta, pe piata exista si oferte de credite ce presupun ca respectivul client sa isi deschisa un cont curent unde, lunar, sa vireze o suma de bani.

A lua un credit de nevoi personale de la banca unde ti se vireaza salariul iti poate aduce o multime de beneficii. Insa, pana la urma, platforma Vreaucredit.ro poate sa te ghideze spre a obtine un credit avantajos pe o [perioada cat mai scurta!