Gandul zilei: “Credinta in Dumnezeu nu depinde de sprijinul nici unui ajutor stiintific.”

“Chiar daca soarele ar incepe sa rasara in vest si sa-si urmeze cursul spre est, chiar daca vara s-ar sfarsi brusc si ne-ar arunca in mijlocul iernii fara o toamna, chiar daca cerealele de pe campuri ar creste in jos in loc sa creasca in sus, tot nu mi-as schimba conceptia despre Dumnezeu si Biblie! Credinta in Dumnezeu nu depinde de sprijinul nici unui ajutor stiintific. Nu, noi avem incredere si indrazneala la Dumnezeu fiindca El este Dumnezeu. Credinta mea se bazeaza pe caracterul lui Dumnezeu. Credinta trebuie sa se bazeze cu incredere pe Acel care a facut promisiunile… Credinta se inalta pe aripile ceresti, pana pe varfurile insorite si spune cu multumire: Daca Dumnezeu spune acest lucru,stiu ca asa este.”(Credinta dincolo de ratiune)

Citeam aceste cuvinte scrise de A.W. Tozer in una din cartile sale, si mi-am dat seama ca desi cred in Dumnezeu, si ma numesc crestin… am uneori o credinta mica in comparatie cu măreția lui Dumnezeu… ma raportez gresit la Dumnezeu… Am realizat ca in loc sa caut, ce vrea Dumnezeu pentru mine.. va trebui sa incep sa Ii cunosc caracterul pentru a avea o credinta statornica si neclintita in fata imprejurarilor si provocarilor in trairea mea pe acest pamant… Imi vin in minte cuvintele acestea: Cand va veni Fiul omului, va gasi El credinta pe pamant? (Luca 18:8)

Ah Domnul sa ne ajute sa nu ne indoim ci sa avem o credinta statornica pana la sfarsit.

Rugaciunea zilei: Tata iti multumesc ca inca ai rabdare cu noi si ne astepti sa crestem si sa dobandim o credinta care muta munti si care va fi statornica pana la sfarsit. Domnul să vă binecuvinteze