Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Convingemă că tu meriți acest cărucior electric

Salut, vă spuneam la începutul lui Octombrie că o persoană care a dorit să rămână Anonimă, din București ma contactat și mi-a dat un cărucior electric second, din păcate era fără bateri și nici nu știam dacă e funcționabil 🙁 . M-am bucurat ca pentru mine,  l-am acceptat și l-am trimis direct la reparat la domnul Sandu, a constatat că e funcțional, la curățat și a reparat pe la el ce era de reparat. Am hotărât ca din banii rămași din Turneul prin Moldova să cumpăr două baterii cu gel. Așa că am cumpărat două bateri cu gel 50 Ah noi cu 1.050 lei cu transport. Căruciorul electric acum are cauciucuri foarte bune, baterii noi 50 Ah, semnalizare, poziție, este un model care ce poate aduna pentru a putea fi transportat su ușurință în porbagajul mașinii, problema e că lățimea scaunului dintre cotiere este de doar 37 cm, dacă se renunță la suportul de pe cotiere, e posibil să se mai câștige vreo 2 cm 😀 , dar o persoană mai mare nu prea ar sta confortabil în el, eu aș recomanda o persoană mai subțirică 😀 ,să poată sta confortabil, o persoană care folosește cărucior de max 39-40 cm, căruciorul având 37 cm lățimea dintre cotiere și nici nu se poate lărgii. Aș fi vrut să-l donez la o persoană activă de pe Grup, care se implică și în distribuirea postărilor și este activ/ă. Dar la activitate nu se prea inghesuie nimeni 🙁 ,de când am anunțat despre cărucior, au apărut 3-4 persoane, dar dupe ce vom da căruciorul vor dispărea și ei 🙁 . Așa că voi face altfe, dacă nu găseac acea persoană activă.

1. Convingemă că tu meriți acest cărucior electric.

2. O scurtă poveste despre tine, (povestea ta, cum ai ajuns în această situație) poate cineva este interesat să te mai ajute. Blogul e citit de multă lume.
3. Pentru ce ți-ar fi de folos acest cărucior electric.
4. Distribuie acest articol mai departe la toți prietenii tăi, să afle și ei.
5. Dacă vrei, te poți abona la Blog-ul meu și pe Grup, vei afla toate noutățile despre următoarele cărucioare electrice.

6 În cazul că te încadrezi, vei primi acest cărucior electric și transportul (Curier) gratis, nu te costă nimic, totul e gratis, în numele Domnului.

7 Se acceptă doar comentariile de aici de pe Blog, să fie clar.

Astea find spuse, vă invit la treabă, aștept să ne convingeți pe mine și pe cineva Anonim, vom alege împreună 😀 . Multă sănătate

Anterior

Mă ajutați să facem 200+200 pungi cu dulciuri de Moș Nicolae și Crăciun 2018?

Următorul

Ai grijă să nu ei ȚEAPĂ când cumperi un cărucior/scuter electric

 1. grigore cristinel

  Sper din suflet sa se gasesca pentru carut …stapinul potrivit !!! Numai bine prietene !!!

 2. Potropopu ion

  Fiecare are o poveste interesantă, Zolty să-l dai la acea persoană care chiar are nevoie de el, știu cum este când nu poți ieși din curte. Domnul cu tine!

  • zolty

   Tocmai asta vreau, să-l dăm la cineva care chiar are nevoie cu adevărat. Tocmai că și eu știu cum e să nu poți ieșii din casă 🙁 .Multă sănătate

 3. Raduc ciprian

  Doamne ajuta mias dori acest caricior mise potrivește la lățime nam avut niciudata un caricior electric sunt cu adizabilitati din naștere dumnezeu sa va binecuvânteze

 4. N.PUSCASU

  TE URMARESC DE PUTIN TIMP. DOAR DE CITEVA LUNI SI CIND AM VAZUT CEVA INTERESANT TE- AM DISTRIBUIT MAI DEPARTE : MAI ALES IN GRUP. CHIAR ASEARA AM PRIMIT DOUA ,APRECIERI DIN ITALIA … ACUMA NU STIU IN CE MASURA TE AJUTA PE TINE.. ORICUM VOI CONTINUA. ITI UREZ SUCCES SI DOAMNE — AJUTA

 5. Kiss Levente

  Felicitări Zolty! Sper ca persoana care îl va primi, va fi o persoană care nu te va critica după aia! 😉

 6. Galațanu Marinica

  Bună ziua! Tocmai am găsit acest reportaj, felicitări pentru inițiativa, sunteți minunat! A-și avea nevoie de acest scaun electric pentru băiețelul meu de 9 ani suferind de Amiotrofie spinala! Mi_ar fi de mare folos pentru școală! Va mulțumesc!!

 7. ANA BALO

  BUNA SEARA E FOARTE GREU CIND NU POTI IESI DIN CASA SAU MAI TRIST CIND FARA CARUCIOR NU TE POTI DEPLASA DE FEL .EU MULTUMESC LUI DUMNEZEU AM FOST AJUTATA DE OAMENI INIMOSI SI AM CARUCIOR ,E MINUNAT CIND POTI AJUTA SI SINT SIGURA CA ACEL CARUCIOR VA AJUNGE LA LOC BUN SI VA FACE PE CINEVA FOARTE FERICIT.

 8. Mie de fapt mi-e jenă, să aplic la această ocazie, știind, că multă lume ar avea nevoie poate mai mare decât mine. Dacă n-ar fi atâtea elemente de filtrare pentru cine ar putea fi convenient, dar la care toate corăspund, nici n-aș fi încercat.

  Să-mi fac datoria și cu povestea mea:
  Sunt bolnav cu scleroză multiplă, ceea ce m-a făcut incapabil să mai trec strada fără ajutor. Cu balustradă mai fac față la distanțe mici (~20m), dar mă obosec foarte rapid. Deși mai sper să mă vindec, medicii nu prea mă uncarajează decât cu șanse să se oprească evoluția bolii. Deocamdată mai lucrez, dar nu este sigur, că mai fac față mult timp. Este greu să mai repari laptopuri, când îți pică șurubelnița din mână.
  În principiu aș fi scris cu mult mai multă voie bună, dar la moment niște probleme mai personale mă frământă, și stau într-un pat de spital la neurologie, de aceea nu am o dispoziție prea plăcută. Lumea cine nu mă știe prea bine mă felicită de obicei pentru cât de bine am reușit să accept starea mea, dar cine era să-mi fie concubină a văzut mai multe. Nici nu mă mir, că a ales totuși să ne despărțim, oricât de mult ne-am iubi.

  Să încerc să răspund și la întrebarea “la ce m-ar ajuta căruciorul”:
  Să fiu sincer, încă nu știu. N-am studiat cărucioarele până acum în speranța, că reușesc să evit, să am nevoie. Sunt sigur, că aș câștiga o autonomie mult mai mare, decât cu ce mă pot lăuda la moment, dar nu știu ce rază ar avea, la ce tip de teren se poate folosi. Nu am așteptăriprea mari. Dacă mă ajută strct să umblu prin casă este deja un ajutor. Decă pot ieși cu el în parc, și mai bine. La vf. Vlădeasa mă gândesc că nu m-ar duce, dar înc-o dată aș mai dori și acolo să urc. Poate dacă totuși reușesc să mă vindec. În cazul acesta, scaunul ar găsi a soartă asemănătore, adică ar trebui ca cineva să mă convingă pe mine să-i dau mai departe.

  Îmi cier scuzepentu orice fel de greșeli ce nu am corectat, limba Română nu-mi e limba maternă, și sunt conștient că se simte.

  Linkul este un filmuleț despre mine (în lb. Maghiară), când încă eram cu mult mai bine, acum 3 ani.

 9. Anca

  Buna ziua am citit cateva comentarii cu prsoane care poate au mai mate nevoie de el decat copilu meu
  Dar voi incerca sa scriu poate copilu meu are noroc de un carucior
  Copilu meu are piciorele strambe din nastere
  Ar avut aparat (fixator) in picior ptr indreptarea osului dar degeaba
  Are 55 de anestezii
  Multumesc frumos si multa sanatats

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén