Asa cum un automobil nu consuma doar benzina, ci necesita si multe alte consumabile, nici dispozitivele specifice biroticii nu consuma doar hartie. Pentru ca activitatile specifice sa se desfasoare in conditii cat mai bune, aveti nevoie si de alte produse, respectiv consumabile de imprimanta sau pentru alte tipuri de aparatura. Printre cele mai uzuale consumabile pentru imprimanta, indiferent de marca sau modelul acesteia se numara tonere, chip-uri, cilindrii cartuse, refill tonere, lamele de stergere, cerneala, chiar si solutii de curatare sau unelte de remanufacturare. Insa pe site-ul mival.ro gasiti si alte tipuri de produse, cum ar fi cartuse pentru imprimante, consumabile, toner, multifunctionale cu laser si nu numai, kit drum & developer, toner refill, cartuse Orink, cartuse MSE, sau cartuse pentru plotere, etc.

Mival Group va pune la dispozitie o gama completa de consumabile pentru imprimante, iar pentru ca dumneavoastra sa gasiti, pe site, cat mai rapid, produsul care va intereseaza este recomandat sa folositi filtrele de cautare puse la dispozitie, respectiv sa alegeti exact tipul de consumabile dorit, precum si marca producatorului. In cazul in care nu sunteti siguri care este cel mai potrivit produs pentru echipamentele dumneavoastra de birou sau doriti sa aflati informatii suplimentare despre articolele de pe site puteti contacta oricand un consultant, fie prin intermediul telefonului, fie al postei electronice sau folosind fereastra de chat on-line.

Pe langa produsele de cea mai buna calitate Mival Group mai pune la dispozitia clientilor sai si o gama completa de servicii, cum ar fi monitorizarea imprimantelor si a copiatoarelor multifunctionale, servicii de reincarcare sau remanufacturare a cartuselor cu toner si cerneala precum si solutii complete de printare.

Concret, clientii pot apela la un anumit tip de serviciu denumit Print-Copy-Scan Non Stop prin intermediul caruia beneficiaza, (prin plata unui abonament lunar), de anumite beneficii si avantaje: cartusele cu toner sunt inlocuite la timp, avariile echipamentelor de birou sunt stabilite de la distanta in cateva minute, nu mai este nevoie de alte persoane pentru a supraveghea cand imprimantele se defecteaza sau cand raman fara toner, piese de schimb, mentenanta si monitorizare inclusa, cel mai bun specialist in alegerea echipamentelor (auditarea este inclusa in pret), cel mai mic pret de pe piata pe pagina listata.