Salut, această Strângere de Fonduri ma luat puțin prin surprindere, nu aveam nici un plan și nici o ideie care să ajutăm. M-am tot gândit și mi-a venit o ideie, ceva nou ce nu am mai făcut și aș vrea să încercăm, am nevoie și de ajutorul vostru binențeles 😀 . Strângerea e făcută pe lire sterline, dar nouă cei din România ne arată în lei. Mie îmi arată că maxim este 19.889 lei (aceast sumă se mai poate schimba zilnic în funcție de cursul valutar BNR).

Alegem un caz X, are nevoie de un cărucior electric, ne interesă cât costă unul second și cu garanție cu acte (nu cu pretenți exagerate), să zicem că unul la 3.000 lei. Publicăm cazul lui pe net și începem să-l promovăm. Când pe strângerea de fonduri sa depășit suma de 3.000 lei, adăugăm încă un caz Y, el are nevoie de un scuter electric, căutăm unul acceptabil și continuăm tot așa până se încheie strângerea de fonduri, sau o închidem noi când se adună banii pentru 2-3-4 cazuri și facem din nou altă strângere.

Pe toată durata strângerilor persoanele pentru care se face strângerea trebuie să se implice cu minimul necesar, un simplu share la 2-3 zile și să roage prietenii să dea și ei share. Acuma m-am gândit și la câteva reguli prin care să alegem cazurile cu persoanele pe care vrem să le ajutăm, m-am gândit la câteva și dacă va fi cazul pe parcurs mai adaug câte va fi nevoie;

1. Deci, trebuie să fiți foarte hotărâți și când vă prind cu prima minciună, abandonez tot, să fie clar. Eu vă ajut cât depinde de mine, dar nici nu permit minciuni, ok?
2. Îmi trebuie o adresă corectă, nr de tell, numele corect, profil facebook, poze cu tine, poze cu curtea (să văd ce adaptări ai) poze în casă să vedem dacă ai praguri. Un video în care ne povestești ce ai nevoie și de ce. O să sun la primărie să vedem ce spun cei de la asistența socială, poate găsim un voluntar/ă ( Voluntarul va face o vizită surpriză, pe ne anunțate, așa procedăm) să vă facă o vizită surpriză, mai bine să aveți voi o surpriză, decât să avem noi în timpul Campaniei . și după aceia începem Campania, nu pot garanta nimic
3. Îmi trebuie o poveste care să motiveze oamenii să doneze, așa vom afla mlte lucruri despre cazul dv, am avut caz că omul mai avea două cărucioare și tot mai vreo unul.
4. Persoana care va fi acceptată în Campanie, trebuie să contribuie cu minimul necesar un share la 2-3 lile, trebuie să roage și pe prietenii să dea share.
5. Căruciorul/scuterul electric îl vom alege împreună (eu prefer ceva cu garanție cu documente, nu cu povești) și fără pretenții exagerate, să fie clar.

Pentru cei care vor să doneze direct fără să apară pe strângerea de fonduri, o pot face în conturile de mai jos.
1. Vă rog să specificați ”Pt dizabilitate”, cine nu specifică bani îi voi considera donație pentru mine. De prea multe ori a trebuit să fac pe Detectivul și să caut o persoană și să o întreb pentru ce era donația.
2. Cine vrea să rămână Anonim/ă, va rămâne dacă va specifica, ms mult pentru înțelegere.
Cont Raiffeisen
CONT lei RO71 RZBR 0000 0600 1001 9118
Deschise la RAIFFEISENBANK sucursala Turda
RaiffeisenBANK (BIC/SWIFT: RZBRROBU )
Titular de CONT: EGYED PETRU ZOLTAN
Cont Banca Transilvania
În RON: RO78 BTRL RONC RT03 8839 4401
În EURO: RO28 BTRL EURC RT03 8839 4401
SWIFT: BTRL RO22 BIC: BTRL (xxx)
Ambele conturi sunt deschise la
Banca Transilvania – Sucursala Turda
PE NUMELE: EGYED PETRU ZOLTAN
CONT paypal: zoltybogata@yahoo.com
CONT Revolut 0743622372
Specificați ”Pt Dizabilitate”
Adresa Poștală
EGYED PETRU ZOLTAN tell 0743 622 372
Str. Principală Nr 50 com. Călărași
Loc. Bogata Jud. Cluj cod poștal 407131