Fara indoiala esti creierul familiei, dar stii cum este platita munca intelectuala in Romania, in plus, ai ramas aici, nu ai plecat peste mari si tari sa lucrezi pentru altii. Acum ei se intorc si isi etaleaza masinile si se uita de sus la tine. Organizeaza diferite evenimente si aduc vorba despre masinile lor ca sa te simti stingher? Te invat un truc! Ce-ar fi sa-i faci sa creada cu tu ai o flota?

Sa te duci de cate ori te invita cu o alta masina, din ce in ce mai scumpa. Hai, nu te intrista! Pentru asta exista serviciile inchirieri auto Bucuresti, iar daca nu te-ai obosit sa dai de permis, plateste un sofer si spune ca ai angajatii.

Daca in viziunea lor doar competitia de masini conteaza, joaca tare! Se gasesc masini de inchiriat Cluj, daca esti din Ardeal. Masinile pe care ai sa le schimbi tu ca sa nu te mai umileasca sunt verificate si in cea mai buna stare tehnica. Garantat ca nu vei ramane in drum cu ele. Cand ei vor avea nevoie de piese sau de reparatii, sa-i vezi ce scot bani din buzunare sau de pe card si se agita, in timp ce tu stai linistit.

Esti din Bucuresti si apeleaza la tine sa-i iei de la aeroport? Nu te da batut! Furnizorul de servicii rent a car Otopeni iti sta la dispozitie. Totul este sa ai grija sa faci rezervarea din timp si sa alegi o masina care sa le taie rasuflarea.

Iar cand te invita in excursie cu intreaga familie, poti lua un microbuz de inchiriat sa creada ca te-ai ajuns rau de tot si sa inceteze razboiul bunastarii.

Poftim, te-am invatat sa recurgi la un truc prin care sa le dai o replica inteligenta oamenilor care pun bogatiile pe primul plan.

Tine minte! Oamenii adevaratii se gasesc greu, dar masinile se pot si inchiria!