In ziua de azi traim cu totii pe fuga, iar stresul, un factor de risc pentru sanatatea noastra, este prezent in viata noastra in majoritatea zilelor.

Stresul, asa cum stim, cauzeaza diverse neplaceri si diverse afectiuni de sanatate, pe care noi le tratam in functie de caz cu diferite medicamente, unele cumparate fie la recomandarea medicului cum este si de preferat de altfel, unele dupa ureche sau recomandate de altcineva care le-a folosit si au dat rezultate.

De preferat este sa luam un medicament la recomandarea medicului, pentru ca fiecare persoana este diferita de cealalta. Ce i-a facut bine unei persoane poate nu are acelasi rezultat la o alta persoana.

Intr-adevar sunt si anumite medicamente, precum cele din categoria analgezicelor care se pot lua si fara prescriptie medicala, insa trebuie sa avem mare atentie si la cantitatea lor.

Spre exemplu, un astfel de medicament care are rolul de a calma diferite dureri si pe care eu l-am incercat este Solpadeine, un comprimat care are rolul de a calma durerile usoare, durerilor moderate din reumatism, sciatica si lumbago.

Avand in casa acest medicament intr-o zi l-am utilizat pentru tratarea unei migrene care era destul de persistenta.

Am citit prospectul si am vazut ca poate fi folosit de asemenea si in cazul durerilor menstruale, durerilor dentare, nevralgiilor, durerilor de gat si lista poate continua, citeste aici prospect Solpadeine de la Catena

Solpadeine este un comprimat cu rol de analgezic, contine 3 substante si anume paracetamol cu actiune analagezica, adica de a calma durerea, dar si antipireica – de a scadea febra, fosfat de codeina – tot ca analgezic si cafeina pentru calmarea rapida a durerilor de intensitate moderata sau a durerilor puternice.

Acest comprimat este bine sa il avem in casa pentru tratarea a diferite afectiuni simple care insa ne pot strica momente importante din viata noastra.

Insa, mare atentie! Va recomand ca in cazul in care observati anumite modificari, sau afectiunea pe care vreti sa o tratati inca persista, sa luati legatura cu medicul dumneavoastra, dar totodata inainte de a utiliza comprimatele sa cititi si prospectul in cazul in care nu l-ati citit.

Voi ce medicamente anagezice folositi?