Ilsc.ro este abrevierea de la International Learning And Skills Council, institutia care ofera competente de comunicare in limbi straine cursantilor de la 3 la 100 de ani, adaptand materialele si metodele de lucru varstei si domeniilor de interes ale beneficiarilor.

Gama variata de servicii este dublata de profesionalismul celor care predau si de flexibilitatea acestora la nevoile clientilor. Pentru copii se organizeaza cursuri de vara si cluburi de comunicare cu activitati atractive, pentru liceeni si studenti pregatirea examenelor de bacalaureat sau ale examenelor de atestare internationala a limbii, pentru companii pregatirea angajatilor la locul de munca.

Personalul bine pregatit acorda maxima atentie detaliilor. In fiecare saptamana este parcursa o tema, iar cursanti invata sa faca fata unor situatii practice de comunicare in limba straina aleasa, cum ar fi: corespondenta, intocmirea si citirea unui raport de munca sau contract de colaborare, vanzari, discutii amiabile, prezentarea produselor la targuri internationale, prezentarea ofertelor de munca sau aplicarea pentru un loc de munca.

ILSC ofera cursuri de limba engleza, franceza, germana, italiana, olandeza si ore de limba romana pentru strainii care vin sa lucreze in tara noastra. Tarifele sunt avantajoase raportandu-se la oferta, clientilor li se pun la dispozitie cele mai bune manuale contra cost. De asemenea exista posibilitatea achitarii taxelor in trei rate esalonate pentru a da posibilitatea tuturor sa invete limbi straine.

Cursurile de specializare oferite companiilor la locatia aleasa de acestea si in functie de programul angajatilor, sunt pentru urmatoarele limbi: germana, engleza si italiana.
Lista domeniilor de specializare in limba germana sunt: medicina, contabilitate, afaceri, secretariat si constructii, pentru limba engleza sunt aprofundate domeniile: afaceri, juridic, secretariat si turism, in timp ce in italiana se ofera cursuri de afaceri.

Institutia de invatamant vine cu oferte atipice: cursuri de limba olandeza si aprofundarea unor domenii de interes major pentru umanitate, iar pe viitor va adauga alte limbi straine in lista cursurilor sale.