Parte a judetului Tulcea, Chilia Veche este situat in partea de nord a Deltei Dunarii, pe malul drept al bratului Chilia.Important centru turistic, ofera cazare Chilia Veche de 4 stele. O vacanta in aceasta zona poate fi o amintire de neuitat.

Sa fii turist in tara ta este cel mai placut dar al naturii

Sa pasesti intr-o zona cunoscuta pentru frumusetile sale, cum este Delta Dunarii, te transforma in turist al pamantului romanesc. Descoperirea frumusetilor Deltei, jocul pestilor in apa sclipitoare, freamatul pasarilor care se lasa purtate de mersul apei, sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa plecati in vacanta si tot ceea ce ar trebui sa faceti este sa va ocupati de cazare Delta Dunarii. Cuvintele pot descrie prea putin impresionanta frumusete din Chilia Veche. Zona ofera o serie de rezervatii naturale prin imprejurimi. Grindul Lupilor, padurea letea, Padurea Caraorman, sunt doar cateva elemente turistice.

Cazare ireprosabila in Delta Dunarii

Ne dorim o vacanta in Delta, vara toata lumea fuge la mare, noi am zis sa  ne desfatam in aceasta oaza a naturii. Delta Dunarii Cazare pune la dispozitie pensiuni care ofera pachete atractive. Pentru ca suntem o familie formata din doi parintii si un copil, am ales o camera dubla la pensiune. Situate la imbinarea dintre traditional si modern, camerele oferite de Limanu Resort cuprind elemente rustice dar si aparatura de ultima tehnologie pentru a ne garanta confortul suprem. Camerele arata impecabil, paturile sunt spatioase, somnul este o veritabila placere. Este atat de placut sa te trezesti dimineata si sa poti servi cafeluta in liniste, in curtea pensiunii.

De ce Chilia Veche pentru o pensiune?

Chilia Veche are o istorie bogata in spate ce dateaza de sute de ani. O vacanta la pensiune in Chilia Veche este unica datorita frumusetilor locului si pensiunilor turistice care ofera cazare si care va vor face da simtiti adevarata semnificatie a unei vacante. Chilia Veche este un punct energic si vibrant. Barbatii se pot delecta cu pescuitul iar doamnele si copii ar putea sa se bucure de o excursie cu barca. Cert este ca intreaga familie va avea parte de cea mai buna cazare. Conditiile oferite de cazare Chilia Veche va vor face sa va doriti sa reveniti de fiecare data in acest loc cu placere.

Puncte forte ale Deltei Dunarii

Delta Dunarii incanta privirea turistilor cu o flora coloristica greu de intalnit. Stuful, papura, rogozul, salcia pitica, arbori deosebiti si ierburi uimitoare creeaza un veritabil spectacol floral. Cazare vine la pachet cu imprejurimile strabatute de mai bine de 360 de specii de pasari si 45 de specii de pasari.