Salut,  anul 2021 a fost un an foarte, foarte bun pentru mine  și aceste lucruri se văd prin dovezi  clare care nu se pot nega.  Am avut foarte multe realizări. Domnul ma binecuvântat foarte mult în acest an 2021.  

Am început anul 2021 cu o mare minune în viața mea, la care visam de peste 10 ani și Domnul mi la dat,  este vorba despre un cărucior electric Mryra Optimus 2  care a costat  10.691 euro,  o adevărată minune de la Dumnezeu,  este cel mai frumos cadou primit vreodată și probabil cel mai scump. Dar nu contează pentru mine valoarea lui, contează că am putut să mă bucur la maxim de el toată  perioada caldă.

De Rusalii am reușit  să închei legământul cu Domnul  Iisus prin botez.  Am promis Domnului în urmă cu aproape 4 ani că voi face legământul cu El  și nici nu vă dați poate seama cât mă chinuit acest gând și această promisiune în toți acești ani, pentru că, cu Dumnezeu nu ne putem juca, cu oamenii ne mai jucăm, le mai promitem dar cu Dumnezeu nu merge așa.  De atunci încerc și mă străduiesc zilnic să mă pocăiesc și să  slujesc pe Domnul zi de zi,  Doamne ajută. 

În toamnă mai precis pe 3 octombrie am primit această mașină Ford Tranzit 8+1 adaptată pentru transport persoane cu dizabilități.  Nu am cuvinte să vă explic cât ne este de utilă nu doar mie ci și persoanelor  din această localitate.  Am început să facem activitate cu această mașină, am fost de mai multe ori la biserică și diferite activități, unde a avut nevoie acuma în această perioadă depindem doar de șofer voluntar. În rest avem de toate, Slavă Domnului. Este o foarte mare binecuvântare de la Domnul această mașină și îmi doresc foarte mult să facem activitate cu ea.  Multă sănătate