Gandul zilei: Binecuvântat să fie omul care se încrede în Domnul şi a cărui nădejde este Domnul! (Ieremia 17:7)

Meditatia zilei: Mă gândeam că toţi vrem să fim binecuvântaţi în toate domeniile vieţii si nu vrem să pierdem binecuvântările lui Dumnezeu, dar totuşi atunci când nu ne încredem pe deplin în planurile Lui, fie că le pierdem, fie că încetinim lucrurile sau planurile Sale… M-am întrebat ce trebuie să fac pentru a fi o persoană binecuvântată?..Şi am găsit scris în Cuvântul lui Dumnezeu că cei care se încred în El vor fi binecuvântaţi.

Uneori când Dumnezeu lucrează în taină, e greu să te încrezi în El, cred că fiecare am avut sau avem astfel de clipe, in care, în loc să ne aruncăm în braţele Sale, să ne încredem în El, am rămas pe loc…e greu dar nu imposibil.

          Cei ce se încred în Domnul sunt ca muntele Sionului care nu se clatină, ci stă întărit pe vecie. (Ps.125:1)…Asemenea unui munte care indiferent câte furtuni şi ploi bat în el, rămâne tare, aşa şi noi…cu cât ne încredem în Domnul cu atât vom fi de neclintit.

Dacă vrem să fim binecuvântaţi va trebui să ne încredem, să avem nădejde în El. Vrem să găsim fericirea? Va trebui să cugetăm la Cuvântul Său, iar dacă ne încredem în Domnul din toată inima vom fi fericiţi. (Prov.16:20) ‘’Atunci toţi cei ce se încred în Tine se vor bucura, se vor înveseli totdeauna, căci Tu îi vei ocroti. Tu vei fi bucuria celor ce iubesc Numele Tău. (Ps.5:11)

Melodia zilei:Alin Timofte-In Tine ma incred.

Rugaciunea zilei: Tata, iarta-ne daca nu am avut incredere in Tine, ajuta-ne ca indiferent cu ce ne vom lupta, sa ne incredem in Tine din toata inima, iti multumesc ca ne ocrotesti si prin Tine suntem binecuvantati. Amin.