Salut, după cum știți cam de două săptămâni am început cea mai mare Strângere de Fonduri din istoria facebook-ului, cu această ocazie am lansat și o PROVOCARE (CHALLENGE) pentru voi și astfel vom promova această strângere.

1. După aproape două săptămâni avem vești foarte bune (zic eu) pentru această Strângere de Fonduri și anume până azi 15 Iunie avem adunați 500 lire din 39.000.000 😀 , nu e rău deloc, nu? 😀 . De aceia avem nevoie în continuare de ajutorul vostru pentru a distribui și chiar de a dona dacă puteți. Banii vor fi folosiți pentru a ajuta persoanele cu dizabilități și nu numai. Vă rog implicați-vă cu cel puțin un SHARE, este efortul minim care poate schimba vieții în bine.

2. Avem această PROVOCARE (CHALLENGE) pentru a promova Strângerea de Fonduri. În decurs de vreo săptămână sunt deja 229 de membri și puteți să invitați și voi prietenii voștri să se alăture acestui Grup, împreună putem face mult bine. După cum ați observat, câteva persoane au acceptat PROVOCAREA noastră de a mânca cel puțin o felie de lămâie fără să se strâmbe 😀 , nu e chiar așa simplu pe cât pare pentru unii 😀 . Tot o dată vreau să mulțumesc curajoșilor care au aceptat PROVOCAREA, avem în total 21 clip-uri. Vă invit să le vizualizați și să le distribuiți mai departe.

Începând de azi, vreau să provoc zilnic vreo 10 persoane cu dizabilități din lista mea de prieteni, pentru început vreau să vedem câți se vor implica într-o Campanie pentru ei și voi începe cu cei pe care eu i-am ajutat prin diferite înprejurări. Dacă nici ei nu se implică, nu mă mai aștept la nimic de la nimeni. Acuma în continuare vă rog să distribuiți cât mai mult posibil, durează o secundă. Doamne ajută.