Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Ce sfat îmi puteți da în această privință, să amân pe primăvară?

Salut, întotdeauna mă străduiesc să fiu sincer când vă scriu, sau vă povestesc unele lucruri, sau gânduri, știu că de multe ori sinceritatea nu e apreciată 🙁 ,dar eu prefer să fiu sincer. În ultima perioadă, am avut o perioadă foarte grea, m-au cam lăsat puterile și de câteva ori nu am avut putere nici să înping joystick-ul la cărucior și asta e foarte grav 🙁 in curând e posibil poate să nu mai am putere nici să conduc, mă așteaptă vremuri grele 🙁 .

Am tot stat și m-am gândit în această perioadă la această situație, mai ales că mi sau adunat banii pentru a cumpăra un Optimus 2 nou și mă tot întreb, ce folos să-mi de-a Dumnezeu atâția bani și poate în curând să nu mai am putere să-l conduc? în ritmel ăsta e posibil să nu-l mai pot conduce 🙁 . Mă gândeam să amân câteva luni (până spre primăvară) cumpărarea Optimus-ului, am două motive foarte intemeiate:

1. Dacă-l comand acuma, durează vreo 4 săptămâni până îl ansamblează și-l trimite la adresa din Germania (ei nu trimit în România) din Germania mă ajută cu transportul până în Bogata Vasile Vlașin, dar și asta mai poate dura o săptămână și în total se ajunge la aprox. 5 săptămâni, să presupunem la cel puțin o lună, ar putea ajunge Optimus-ul la mine pe la începutul lunii Octombrie, poate aș avea noroc să mă plimb vreo două săptămâni cu el, când se răcește vremea eu nu mai ies din casă, mă răcesc foarte ușor 🙁 .

2. Dacă continuă să-mi scadă puterile în ritmul ăsta, pe primăvară e posibil să nu mai pot conduce Optimus-ul, pentru că nu e chiar așa simplu de condus un cărucior puternic cu baterii de 110 Ah, că viteza o pot pune pe mai puțin, dar nu voi putea controla zmânciturile căruciorului și atunci ce folos? nu vreau să fiu un pericol pe drum, nici pentru alții, nici pentru mine 🙁 .
Dacă pe primăvară când vine căldura și nu mai am puteri, va trebui să-mi cumpăr un model mai liniștit, (ceva ca un Trabant 😀 ) după puterile mele. Nici nu cred că ar fi corect, să cumpăr acum Optimus-ul, să umblu cu el 2-3 săptămâni și după aceia ce să fac cu el?

De vândut în România foarte slabe șanse, să-l vând pe nimic? Mai bine mai aștept câteva luni (vreo 6) și vedem la timpul respectiv, că 7.064 euro nu e o sumă de nimic, sunt o grămadă de bani și trebuie folosiți cu înțelepciune, poate nu voi mai avea această șansă, nu? Să nu iau o decizie pripită și după aceia nu voi putea schimba nimic 🙁 . Aș vrea ca cei care ați donat și m-ați susținut, să mă înțelegeți, știu că mulți ați dorit să mă vedeți cât mai repede în căruciorul cel nou și mult visat, dar uneori apare neprevăzutul și chiar nu putem face nimic, această scădere bruscă a puterilor ma pus serios pe gânduri, urmează vremuri grele și încercări, Doamne ajută-mă. Multă sănătate

Previous

Fereşte-te de preacurvie (Pildele lui Solomon)

Next

Off-roads pe drum accidentat prin Cheile-Turzii cu căruciorul electric

7 Comments

 1. Grigore Cristinel

  Sfatul meu ,ai așteaptă până în primăvara și vezi întîi cu sănătatea ,cred că cei ce au donat vor fi înțelegători cu tine in situația asta !!! Te îmbrățișez prietene și să auzim numai de bine !!!

 2. Gigica Precup

  Nu amâna poate o să fie prea târziu…dar nu te mai gândi la rău Dumnezeeu te va ajuta….multă sănătate

 3. Potropopu ion

  Salut Zolty, e o idee bună să cumperi Optimus 2 în primăvară: 1, iarna va sta ne folosit, 2, pierzi câteva luni bune din garanția lui. ai grijă de sănătatea ta.
  Domnul cu tine

 4. Daniela

  DRAGĂ ZOLTY ÎN PRIMUL RÂND AR TREBUI SĂFACI ȘI RECUPERRE PENTRU A NU PIEDE ȘI PUȚINA PUTERE CARE ȚI-A MAI RĂMS ȘI POTE VEI PUTEA SĂ TE BUCURI DE CĂRUCIOR ,DACĂ NICI CU RECUPRARE NU O RECAPEȚI ATUUNCI ÎL EI PE CELĂLALT CEI CARE AU DONAT NU SE VOR SUPĂRA DE ÎNTÂRZIEREA COMANDĂRII CĂRUCIORULUI.

  • zolty

   Acuma încerc să fac recuperare, în curând sper să încep și mai vedem. Multă sănătate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén