Nu este un secret ca 2018 este anul in care bratari piele  facute manual vor conduce detasat in topul bijuteriilor fiindca:
-pielea naturala este un material rezistent care preia temperatura incheieturii, o mentine constanta indiferent de vremea de afara si nu aduce reumatismul in oase, cum pot face bujuteriile metalice
-isi pastreaza aspectul mult timp, nu oxideaza si suprafata nu se umple de zgarieturi
-atrag energiile pozitive asupra purtatotului si asigura sanatatea si starea de bine
-cine poarta o astfel de bratara demonstreaza eleganta si va exercita o forta de atractie iesita din comun in jurul sau.
Acestea sunt motivele care sa te convinga sa alegi neaparat doua-trei bratari barbati  pentru cel pe care il iubesti.


Daca este marinar sau calatoreste mult pe ape (sa zicem ca lucreaza pe vase de croaziera, adica se sacrifice sa ai de toate), cele din categoria marin il vor proteja in calatoriile sale periculoase uneori. Numai tu stii emotiile pe care le traiesti, cand se anunta o furtuna in zona in care navigheaza el. Bratara de culoarea apelor prevazuta cu inchizatoarea metalica imitand o ancora ii va fi cu siguranta pe plac.
Comanda-i lui, dar ai grija sa fii si tu in top! Intra la categoria bratari dama   si alege un produs semnificativ sa stie ca ii calci pe urme Penelopei si vei fi cea mai credinicioasa asteptandu-l sa se intoarca acasa! Bratara handmade din piele INSCRIPTIONAT3-M48 cu mesajul: „Te iubesc” este raspunsul pe care el il asteapta de la tine si asta il va determina sa reziste intemperiilor pe mare. Va fi de ajuns, cand simtiti dorul cum va arde sufletele sa faci o poza cu bratara care ii declara cat il iubesti de mult!


De ce sa comanzi acum aceste bijuterii magice? Fiindca oamenii pot fi legati pe viata cu ajutorul bratarilor din piele si isi pot face declaratii fierbinti. Un asemenea dar nu se uita viata toata, iar daca este bine pastrat tine viata toata.
Asa ne aratam sentimentele in loc sa le ascundem si suntem recunoscatori celor care cu dragoste si pricepere ne pun la dispozitie bijuteriile care sunt cele mai cautate in 2018 in toata lumea.