Orice femeie care se machiaza trebuie sa aiba in trusa de make-up o baza de fata, un rimel, o pudra sau alte produse de baza. Trusa mea de machiaj contine foarte multe produse, insa sunt doar produse de calitate. Marea majoritate sunt comandate de pe Cailyn.ro, magazinul meu preferat de cosmetice.

Revenind insa la rolul produselor din trusa de machiaj, vreau sa va vorbesc in mare de cateva dintre ele:
1. Corectorul
Corectorul este un produs care nu trebuie sa lipseasca din trusa de make-up a unei femei. In plus e si un produs pe care e bine sa il ai mereu la tine. Rolul corectorului este acela de a ascunde imperfectiunile.

2. Fondul de ten
La fel ca si corectorul si fondul de ten acopera imperfectiunile. Insa, fondul de ten uniformizeaza culoarea fetei si este si hidratant, oferind protectie antioxidanta si solara.

3. Fardul de pleoape
Multe femei nu folosesc fard de pleoape, ceea ce nu e prea indicat. Daca vrei sa ai un machiaj reusit, foloseste-l, deoarece el coloreaza pleoapele si imbina armonios culorile.

4. Rimelul
Multe femei folosesc rimel pentru ca vor sa-si scoata in evidenta ochii si sa-i faca mai expresivi. Rimelul insa ofera si uniformitate genelor, le hidrateaza si le regenereaza.

5. Rujul
Rujul nu este doar un mic ajutor pentru a colora buzele. Rujul ajuta si la hidratarea acestora si completeaza restul machiajului. Sunt unele femei care atunci cand se grabesc nu mai iau in calcul alt produs de make-up si folosesc rapid un ruj. Pentru un machiaj complet, ai nevoie si de alte produse.
Daca vrei sa fii feminina, frumoasa si sa-ti scoti in evidenta trasaturile fetei, comanda cele mai calitative produse de la Cailyn.ro.