Îmi spune acuma într o seară un frate cu o dizabilitate în cărucior, care de peste doi ani de zile vine cu noi când mergem undeva, îmi spune așa;
Tu nu ai bunătate în tine. 🙁
Eu îi răspund, dacă în acești peste doi ani de zile de când vii cu noi, mergem cu mașina și te luăm de acasă, te ducem la biserică sau unde ai nevoie totdeauna și pe gratis, anul trecut ai fost în două tabere cu noi, gratis.

În acești peste doi ani de zile nu m ai întrebat niciodată.
Ai bani de motorină? ai bani să plătești șoferul? Ai găsit șofer? Cum ai reușit să găsești un șofer? Sau de câte ori ne am dus undeva să mâncăm, nu ai întrebat o dată, ai bani să plătești? Te ai pus la masă și ai mâncat fără să ți pese cine plătește. Doar cât mă lupt pentru a găsi șofer, așa i că nu-i pasă la nimeni? 🙁
În toate astea nu ai văzut niciun pic de bunătate, atunci și eu mă întreb, oare unde este bunătatea omului?
Sau care este bunătatea?
Sau ce înseamnă să fii bun?
Să ți iubești aproapele ca pe tine însuți, Eu am crezut că înseamnă când te gândești la aproapele tău ca pentru tine să faci.
Mă tot gândesc, oare unde am greșit? Sau cu ce am greșit?
Când organizăm să mergem undeva, sun fiecare persoană în parte și întreb dacă vor sau pot să vină, fac o listă cu ei în limita locurilor disponibile, mergem și îl luăm de acasă pe fiecare, Andrei îi ajută pe fiecare, cei care sunt în cărucioare îi urcă în mașină, îi centurizează, la coborâre tot el se ocupă. Dacă se întâmplă să întârziem mai suntem și certați, suntem tratați ca și când am fi obligați să facem acest lucru. Dacă este nevoie îi și împinge pe unde mergem.
Vă spun toate astea ca să vedeți cum decurge o lucrare, nu ca să arunc.
La unii oameni oricât le oferi, niciodată nu vor fi mulțumiți 🙁 , Eu mi am dorit foarte mult să putem ajuta persoanele cu dizabilități și să le oferim toate condițiile gratis și poate că aici am greșit.
Pe viitor mă gândeam să nu mai sun pe nimeni, când mergem undeva postez aici pe grup, primii care comentează (în limita locurilor disponibile) merg cu noi. Foarte simplu.
În fiecare duminică după masă mergem la biserică (când găsim șofer) acest lucru deja știu toți.
Și odată pe lună, în prima duminică din lună mergem la Biserica Sfânta Treime din Beiuș sau Oradea.
În rest când organizez ceva, voi posta aici pe Grup, primul venit, primul servit. Eu cred că așa e cel mai corect. Dumnezeu să vă binecuvânteze