Salut, ce e credința și uneori mă întreb ce rost are să cred, dacă tot nu se întâmplă nimic 🙁 .Am găsit în Biblie în Evrei, 11: 1 Şi credinţa este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd. Eu cred că credința e să crezi că un anume lucru e posibil, chiar dacă pare imposibil, în Matei, 21: 22 Tot ce veţi cere cu credinţă, prin rugăciune, veţi primi.

Am fost în Spania, mi-a plăcut foarte, foarte mult, aș fi vrut să rămân acolo, sunt condiții foarte bune pentru o persoană în sitiația mea și aș fii putut duce o viață mai ușoară acolo, cei care ați fost într-o țară străină știți despre ce vorbesc. Tot timpul am încercat să găsesc o posibilitate de a rămâne acolo, am fost și m-am interesat la Crucea Roșie.

Am avut Credință că Dumnezeu poate face acest lucru pentru mine, altfel de ce m-ar fi trimis până acolo? Am avut credință până în ultimul moment că voi rămâne acolo, cu toate că zilele treceau și nu aveam nici o veste bună de a rămâne 🙁 .

Am avut credință, că în ultimul moment Domnul va lucra, El știe cum trebuie, m-am rugat foarte mult Lui să mă ajute și am crezut că mă va ajuta.

Am avut credință, chiar și când am pornit noaptea spre Aeroportul din Valencia, a venit Cipri și Dani cu mașina după noi, am tot sperat că se va întâmpla o minune, chiar și pe Autostradă am făcut două ore până la Valencia, am crezut că Domnul va face minunea.

Am avut credință, chiar și în Avion, înainte de decolare, credeam că se poate întâmpla minunea, ca în filmele Americane, se întâmplă în ultimul moment și ce mare bucurie ar fii fost pentru mine, am crezut chiar și după ce a decolat Avionul, credeam că Domnul poate să întoarcă Avionul. Când aterizam la Cluj, toată credința sa dus, nu am cuvinte să vă descriu cum m-am simțit 🙁 .

Ce folos că, Am crezut? Că, Am avut credință? Ori cum știu că Spania nu o voi mai vedea, doar din poze 😀 .Pe unde am fost, doar o dată sa întâmplat, a doua oară nu, în Harghita, la Mare, în Ungaria, în Spania. Ce folos e să cred, să mă rog, dacă nu sunt ascultat? Multă sănătate