Shell Helix cu amprenta neutra de carbon este uleiul care are rolul de a reduce amprenta de carbon asupra mediului. Shell lucreaza intens la formule cat mai eficiente astfel incat la consumatorul final sa ajunga cele mai bune uleiuri. In calitate de furnizor important de uleiuri pentru motoarele diesel grele, Shell joaca un rol esential atunci cand vine vorba despre ajutarea clientilor fideli sa atinga aceste obiective. Portofoliul premium Shell Rotella a oferit deja cele mai bune performante pentru motoarele cu consum redus de combustibil acum datorita faptului ca ofera uleiuri neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon din extractia materiei prime si pana la finalul duratei de viata a motorului.

Ce este uleiul de motor cu amprenta neutra de carbon?

Uleiul de motor care are amprenta neutra de carbon are numeroase aplicatii. Compania olandeza este cea care produce uleiuri de motor pentru mai multe mijloace de transport. In prezent se pot cumpara lubrifianti speciali pentru motoarele pe benzina sau pentru cele diesel. La vanzare vor fi gasite produse special concepute pentru masini, pentru vehicule si pentru camioanele de pasageri. In plus, trebuie sa discutam si despre rentabilitate deoarece aceasta este un mare avantaj pentru uleiul de motor care are amprenta de carbon neutra. Lubrifiantii de la Shell au fost proiectati in scopul de a mari performantele motoarelor si pentru a prelungi durata de viata a acestora.

Uleiurile de motor de la Shell sunt formulate special din materii prime sintetice sau care sunt semisintetice si utilizeaza cei mai noi aditivi. In plus, protejeaza foarte bine motorul de contaminare si ii prelungeste durata de viata astfel incat acesta sa functioneze corespunzator. De asemenea, in cazul distribuitorilor oficiali Shell Elgeka Ferfelis vei gasi mai multe tipuri de uleiuri de motor pe care sa le folosesti atunci cand este necesar. Vei putea sa fii sigur de calitatea si de originalitatea acestor produse.

Shell Helix ultra este cel mai bun ulei si este complet sintetic. A fost dezvoltat cu tehnologia GTL. Acest tip de lubrifiant este special conceput pentru a functiona impecabil alaturi de motoarele de tehnologie inalta, pe diesel si benzina. Cele mai multe produse din categoria aceasta au fost facute din gaze naturale si au rolul de a functiona in limite de temperatura foarte scazute avand totodata si o volatilitate redusa. Aceste uleiuri au fost marcate cu un autocolant special in catalog.

De asemenea, trebuie mentionat si faptul ca acesti lubrifianti sunt sintetici. Gama Helix utilizează molecule speciale pentru a se putea adapta unor sarcini in schimbare si pentru a putea ajuta la prelungirea duratei de utilizare a motorului in cele mai bune conditii.