Chiar daca pana la Craciun mai este aproximativ o luna deja trebuie sa ne gandim ce cadouri de craciun oferim celor dragi noua. Piata ne ofera atat de multe oportunitati incat de multe ori ne aflam in situatia in care nu stim ce sa achizitionam desi avem atat de multe alternative.

Din punctul meu de vedere cadoul de Craciun pe care il oferim trebuie sa fie un lucru util, de care persoana careia il oferim sa se foloseasca o perioada cat mai lunga de timp. Avand in vedere acest criteriu iata cateva idei de cadouri pe care le putem oferi celor dragi noua.

Chiar daca la prima vedere barbatii sunt mult mai usor de multumit decat reprezentantele sexului frumos, nu de fiecare data se intampla acest lucru. Din acest motiv trebuie sa acordam o atentie deosebita atunci cand achizitionam cadouri pentru barbati. Gadget-urile de ultima generatie, articolele de imbracaminte elegante si de renume, parfumurile scumpe sau o sticla de bautura fina sunt doar cateva dintre cadourile pe care le poti oferi de Craciun unui barbat.

Lucrurile devin un pic mai complicate atunci cand vine vorba despre cadouri pentru ea. Reprezentantele sexului frumos sunt mai greu de multumit deoarece acestea au asteptari destul de inalte atunci cand primesc cadouri indiferent de ocazia cu care primesc. Si femeile sunt cucerite de catre gadget-uri ceea ce inseamna ca oferirea unui gadget drept cadou este o idee buna. Dintre gadget-urile existente in momentul de fata pe piata de profil, cele mai recomandate pentru a fi oferite drept cadou femeilor sunt urmatoarele doua produse:

  • Smartphone-ul este obiectul fara de care nu ne mai putem imagina viata, ceea ce face ca acest obiect sa fie o idee buna de cadou chiar si pentru o reprezentanta a sexului frumos. Pentru a impresiona prin oferirea unui smartphone drept cadou acesta trebuie sa aiba o camera foto foarte performanta deoarece femeile adora sa se pozeze.
  • Ceasul inteligent este o alta idee foarte buna de cadou pentru o femeie deoarece un smartwatch este foarte util unei reprezentante a sexului frumos. Pentru ca acest cadou sa fie util iar femeia careia ii oferim cadoul sa ne aprecieze gestul trebuie ca ceasul inteligent pe care il oferim sa fie dotat cu cat mai multe functii, in special cu functia ce contabilizeaza caloriile pe care le ardem.