Desi telefoanele din ziua de azi sunt capabile sa ne ofere foarte multe din punct de vedere tehnologic, din punctul de vedere al rezistentei nu sunt tocmai indestructibile. Chiar daca rezista la anumite socuri, din punct de vedere estetic se vor distruge si de aceea trebuie sa folosim o husa de protectie astfel incat sa ne putem bucura de acesta o perioada cat mai indelungata de timp.

Smartphone-urile proaspat lansate, vin de foarte multe ori insotite de o problema, de un neajuns. Mai exact disponibilitatea huselor de protectie, care in cele mai multe cazuri nu este imediata.

Un bun exemplu de smartphone care este pe cale sa fie lansat, este noul Huawei P30 Lite. Din fericire pentru cei care doresc sa isi achizitioneze un nou smarphone in aceasta perioada si asteapta disponibilitatea pe piata a noului p30 Lite, avem o veste foarte buna.

BrandGSM deja a pus in premiera la dispozitia clientilor, huse Huawei P30 pro, fiind disponibile prin precomanda. Acest lucru vine ca o gura de aer, deoarece veti putea avea husa gata pregatita pentru momentul desigilarii cutiei, deci veti putea proteja telefonul inca din primele secunde de utilizare.

Acestia sunt primii pe piata de la noi care pun la dispozitia clientilor huse, folii si alte accesorii originale dar si de alte branduri, pentru noul Huawei P30 Lite.

Deci, daca ai pus ochii pe o husa P30 pro care ti-a placut dar inca nu este pe stoc, prin precomanda poti comanda husa dorita, iar echipa BrandGSM te va contacta in cel mai scurt timp, imediat ce husa va fi disponibila. Livrarea este garantata si rezervarea huselor de telefoane se va face direct din stocul furnizorului.

Noul Huawei P30 Lite va fi competitorul noului Samsung S10 E, deci va fi un smarphone din zona entry level dar se va numara printre cele de top din aceasta categorie, deci nu va fi o investitie care va avea nevoie de putina atentie, adica va necesita protejarea cu o husa de calitate.

In ceea ce priveste husele comercialziate de cei de la BrandGSM, acestia livreaza catre clienti numai produse de cea mai buna calitate atat produse originale cat si produse ce provin de la alti producatori renumiti pentru accesoriile GSM bune calitativ pe care le fabrica. Samsung, Apple, Devia, Lemonti, Just Must si Meleovo, sunt doar cateva din brand-urile de huse pe care le vei putea gasi pe BrandGSM.

Husele si carcasele de protectie sunt doar o parte din produsele pe care le vei gasi pe BrandGSM.ro, acestia comercializand o intreaga gama de produse si accesorii GSM, principalele categorii de produse fiind impartite in:

  • Huse
  • Folii
  • Incarcatoare
  • Cabluri
  • Huse tablete
  • Suporturi
  • Audio
  • Smartwatch
  • Alte accesorii

Deci indiferent de ce fel de accesoriu iti doresti, cu BrandGSM cu siguranta nu vei avea cum sa dai gres. Avand peste 18 ani vechime in acest domeniu, cei de la BrandGSM sunt capabili sa inteleaga toate nevoile si gusturile clientilor iar acest lucru este usor de observat prin varietatea extrem e mare a produselor disponibile pe site.

In cazul in care nu sunteti convinsi de calitatea produselor comercializate de acestia, va invita sa dati o tura prin unul din cele 10 magazine fizice din tara si cel mai probabil smartphone-ul vostru se va bucura de o noua husa, folie si asa mai departe.