Salut, mă gândeam la un Proiect pe perioada de iarnă și pe când va venii perioada caldă din 2021 câteva persoane cu dizabilități grave, să se poată bucura de plimbări fără ajutorul celor din jur. Să găsim vreo 5-10-15 cazuri de persoane cu dizabilități care au nevoie de cărucioare/scutere electrice și să le facem câte o strângeri de fonduri pe facebook, dar și ei să se implice în promovarea cazului lor, corect? 😀 .

Pentru asta avem nevoie pentru început de persoane din străinătate ( Germania, Franța, Anglia, Spania, ect.) care să facă aceste strângerile de fonduri de pe conturile lor, pentru a putea ajuta, cine se bagă? 😀 .Mă gândesc de mult la această ideie de a ajuta. Cine vrea să ajute, poate alege singur sau să propun eu cazul pe care vrea să-i facă strângerea de fonduri (după ce vom verifica cazurile), important să ajute.

Strângerea de fonduri trebuie promovată zilnic de persoana pentru care se face, trebuie distribuit zilnic pe Grup-uri și rugați prietenii să facă la fel, trebuie convinși oamenii să ajute, ni pică banii din cer 🙁 , trebuie făcut un efort minim pentru a reușii.

Aș vrea pentru început să găsim persoane din străinătate care să ne ajute cu aceste strângeri de fonduri, ca să putem continua această ideie, ce-i care doresc să ne ajute, vă rog să mă contactați aici într-un comentariu sau mesaj pe facebook. Multă sănătate