Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Câteva Proicte noi începând din luna Mai

Dacă Domnul ne ajută din această lună vreau să încep câteva proiecte noi  pentru a veni în ajutorul persoanelor cu dizabilități și nu numai.  Asta doar în limita  șoferului voluntar disponibil (Încă tot avem nevoie de ȘOFER VOLUNTAR) și  de motorină, că mașină avem, Slavă Domnului. Mă gândeam cam așa:

1. La început de fiecare lună, în prima duminică eu trebuie să merg să i-au cina la Biserica Sfânta Treime din Beiuș. Cu această ocazie vreau să facem și câte o Vizită la Domiciliu, la persoanele cu dizabilități din  zona Oradea,   pentru că am câteva cunoștințe și tare mult mi-ar place să le putem face  o vizită, cred că și ei se vor bucura să mergem pe la ei, ar fi câteva cazuri și mai putem găsii 😀 asta nu ar fi o problemă. Problema este să avem motorină și ȘOFER VOLUNTAR, să fie disponibil pentru așa ceva.

2.  Tot din această lună Mai,  îmi doresc ca cel puțin în fiecare duminică să mergem la o biserică din Turda, Cluj, Câmpia-Turzii sau ori unde este o biserică adaptată ca să putem intra cu cărucioarele, sau unde sunt 3-4 trepte, avem o rampă mobilă și ne descurcăm cu accesul.

3.  Tot din această lună Mai îmi doresc să putem organiza câteva excursii, (cel puțin una sau două pe lună) să vizităm zone și locuri faine din județul Cluj și mai departe dacă se poate, asta tot în limita șoferului voluntar și motorină  sau bani pentru a putea cumpăra motorină.  Pentru început mă gândeam să facem o vizită la Grădina Botanică din Cluj acuma este perioada floilor și probabil este foarte frumos. Mai putem vizităm Grădina Zoo din Târgu-Mureș, ect.

Pe viitor  îmi doresc să putem vizita mai multe locuri și sunt sigur că vom mai găsii și alte locuri faine de vizitat. Avem nevoie de ajutor și de susținere din partea celor care doresc să ne ajute. Cei care doresc să ne ajute financiar o pot face la următoarele conturi de mai jos, specificați ”Excursii” Doamne ajută

Cont Raiffeisen

CONT lei RO71 RZBR 0000 0600 1001 9118

Deschise la RAIFFEISENBANK sucursala Turda

RaiffeisenBANK (BIC/SWIFT: RZBRROBU )

Titular de CONT: EGYED PETRU ZOLTAN

Cont Banca Transilvania

În RON: RO78 BTRL RONC RT03 8839 4401

În EURO: RO28 BTRL EURC RT03 8839 4401

SWIFT: BTRL RO22    BIC: BTRL    (xxx)

Ambele conturi sunt deschise la

Banca Transilvania – Sucursala Turda

PE NUMELE: EGYED PETRU ZOLTAN

CONT paypal: zoltybogata@yahoo.com

Revolut 0743622372

Anterior

Cum poți alege bilele pentru airsoft?

Următorul

Prima plimbare spre Turda cu Optimus 2 din 2022

  1. Multumesc pentru informatie 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén