Daca botezul copilului vostru se apropie, atunci trebuie sa luati in calcul si serviciile unui fotograf profesionist de botez, care sa se ocupe de partea cea mai frumoasa a intregului eveniment: crearea amintirilor pe care le vei pastra o viata intreaga, fotografiile. Fotografiile sunt indispensabile pentru cei care vor sa isi aminteasca emotia botezului si sirul de evenimente care au avut loc in ziua respectiva. In cazul in care nu cunoasteti un fotograf botez profesionist, care sa realizeze cele mai clare si expresive fotografii, recomandarea mea este Catalin Voicu – fotograf profesionist, foarte pasionat de meseria lui, gata oricand sa surprinda si cele mai mici detalii pe obiectivul camerei foto.

Acesta are o experienta vasta in spate, reusind de-a lungul carierei sale sa realizeze poze botez exceptionale. Portofoliul sau este impresionant, iar daca aveti curiozitatea sa ii vizitati site-ul, o sa va convingeti singuri de acest lucru. In functie de viziunea clientilor si de aparatura de care dispune, Catalin Voicu reuseste sa imbine perfect cele doua elemente, folosindu-se se dexteritatea pe care a capatat-o de-a lungul timpului, dar si de peisaj, mediu sau lumina naturala – toate acestea pentru a reusi sa surprinda doar cele mai frumoase fotografii, care sa surprinda placut pe oricine. Stie foarte bine ce face si isi trateaza meseria de fotograf cu mare seriozitate.

Botezul este cel mai important eveniment din viata parintilor, de aceea acestia aleg sa investeasca oricat este nevoie pentru a avea parte de un eveniment ca in poveste. Detaliile cele mai importante trebuie intotdeauna puse la punct cu cateva luni inainte de evenimentul propriu zis, astfel incat sa fiti siguri ca veti avea parte de serviciile dorite. Pentru ca totul sa iasa ca la carte, nu lasati nici detaliile marunte sa va scape – daca le lasati pe ultima suta de metri, s-ar putea sa intampinati surprize mai putin placute, care sa va strice toata buna dispozitie (si sigur nu va doriti acest lucru).

Daca alegeti fotograful ideal, care stie ce face, atunci o sa aveti o grija in minus, deoarece acesta se va ocupa de fotografii si va surprinde cele mai esentiale momente. Puteti sa va concentrati pe lucrurile cu adevarat importante, cum ar fi traditiile, slujba de la biserica sau petrecerea de dupa. O sa aveti timp sa va bucurati de compania rudelor si prietenilor care va sunt alaturi, sa dansati alaturi de ei si sa va simtiti bine, pentru ca fotograful – omul din umbra, o sa fie peste tot pentru ca stie tot timpul unde trebuie sa indrepte obiectivul.

Catalin Voicu se incadreaza perfect in acest ‘’tablou’’ si este recomandarea ideala, care o sa va ajute sa imortalizati cel mai important eveniment din viata copilului vostru. Grabiti-va sa ii rezervati serviciile, deoarece un fotograf de statutul lui are agenda foarte incarcata si este foarte solicitat. Asadar, asigurati-va ca veti avea parte de serviciile sale de fotograf, contactandu-l fie printr-un mail fie telefonic, chiar cu cateva luni inainte de data stabilita pentru botez, deoarece fotograful nu trebuie, sub nicio forma, sa lipseasca de la un astfel de eveniment.