Cea mai grea parte a unei nunti o reprezinta organizarea, pentru ca aceasta reprezinta un proces destul de complex, stresant si obositor, mai ales daca este facut in graba, din scurt. Dar partea buna este ca, in prezent, avem o solutie moderna si eficienta, cu ajutorul careia putem planifica o nunta mult mai simplu: Funplan.ro. Este vorba despre o platforma online, care te ajuta sa iti planifici online intreaga nunta, in mod gratuit. Si nu este greu deloc sa lucrezi cu site-ul lor, tot ce trebuie sa faci este sa gasesti tipurile de servicii de care ai nevoie, sa le selectezi si sa trimiti o cerere catre furnizori.

Cat este de usor sa iti planifici nunta cu Funplan.ro? Daca tineti cont de urmatorii pasi, pe care trebuie sa ii urmati, nu o sa intampinati niciun fel de problema:

  • Incepeti prin a alege perioada si numarul de persoane. Aceste detalii ii vor ajuta sa filtreze ofertele furnizorilor si sa calculeze in mod corect bugetul nuntii voastre.
  • Alege tipurile de furnizori care ti se par potriviti nevoilor personale. Apoi site-ul va poate pune in contact cu diversi furnizori, de la locatii pana la limuzine, formatii nunta, aranjamente florale, candy bar si asa mai departe. Doar selectati ce aveti nevoie.
  • Apasati butonul “Adauga in cos”, pentru a introduce respectivul furnizor in bugetarea nuntii voastre.
  • Trimiteti cererea de oferta (prin apasarea butonului “Trimite cerere de oferta” pentru ca intreaga configuratie a nuntii sa fie trimisa catre toti furnizorii selectati).

Daca tineti cont de pasii pe care trebuie sa ii urmati, atunci nu o sa aveti nicio problema in planificarea propriei nunti. Site-ul Funplan.ro este usor de folosit, astfel incat la final sa va ramana timp sa va ocupati si de alte treburi, pe care le considerati importante. Mereu se vor gasi mici detalii pe care trebuie sa le puneti la punct, dar grija detaliilor mari, cum ar fi alegerea locatiei, a unei formatii sau a aranjamentelor florale nu trebuie sa fie o corvoada. Funplan.ro este organizatorul de nunti ideal si un partener de incredere, care te va ajuta sa-ti indeplinesti cel mai mare vis.