Sunt o mare fana a produselor apicole. Le consum cat de des pot si le folosesc in tot felul de produse cosmetice. In cele ce urmeaza vreau sa va vorbesc despre preferatele mele.

In primul rand imi place foarte mult mierea de albine. O ador pur si simplu in ceai, limonada sau fresh-uri. Imi place sa o consum si dimineata, cu paine prajita sau sa o folosesc in prajituri sau in tot felul de sosuri. Mierea de albine este foarte benefica pentru organism si ajuta intr-o multime de probleme de sanatate. In general imi cumpar mierea de albine din magazinele online. Am mai mari sanse sa gasesc miere de albine pret bun. Am cateva magazine de incredere si cumpar fara emotii.

Apoi, folosesc destul de frecvent si laptisor de matca. Il folosesc mai putin in stare pura, deoarece e si foarte scump. Isi merita banii, doar ca nu mi-l permit eu atat de des pe cat as vrea. Laptisorul de matca are beneficii incredibile asupra sanatatii si ar trebui consumat mai des. In rest, folosesc produse cosmetice care contin laptisor de matca, siropuri sau chiar miere cu laptisor de matca.

Ce imi mai place? Polenul crud. Folosesc polen crud atunci cand am probleme cu digestia, deoarece el ajuta la echilibrarea digestie. Totodata, il mai folosesc si atunci cand trec prin perioade mai obositoare si am nevoie de energie.

Produsele apicole sunt extrem de benefice pentru organism. Daca vrei sa fii o persoana sanatoasa e bine sa le consumi cat mai des. Fiecare are propriile beneficii. Pastura are alte beneficii fata de laptisorul de matca, sau mierea de albine fata de  propolis.

Alege sa duci o viata sanatoasa si sa te bucuri de produse naturiste cat mai mult.

Tu ce produse apicole obisnuiesti sa consumi si pentru ce anume?