Persoanele interesate de whiteboard preturi nu au motive sa isi faca griji, deoarece preturile pentru aceste produse sunt mici. Pe AbsolutOffice pot fi gasite cele mai bune produse pentru birou, la preturi foarte avantajoase.

Un whiteboard este, de obicei, o foaie magnetica metalica, acoperita cu o suprafata alba lucioasa – este varianta moderna a tablei scolare traditionale. Aceste table sunt albe in loc de negre si necesita markere care permit stergerea uscata pentru a scrie pe ele. Sunt perfecte atat pentru salile de curs, cat si pentru birouri.

Whiteboard preturi – investitia intr-un produs usor de utilizat

Whiteboard-urile sunt usor de utilizat si nu necesita abilitati speciale. Acestea, la fel ca si variantele lor clasice negre, sunt reutilizabile si pot fi sterse rapid si reutilizate pentru explicatii rapide si lucrari spontane.

Whiteboard-urile sunt minunate pentru a explica probleme de matematica, pentru a citi texte, pentru a face exercitii, pentru a clasifica activitati, pentru sedinte de brainstorming sau pentru predare. In functie de dimensiuni si de caracteristici, exista mai multe whiteboard preturi.

Ce avantaje ofera whiteboardurile de pe Absolute Office?

Un whiteboard este eficient in mai multe situatii care au nevoie de raspuns rapid din partea participantilor. Produsele de pe Absolute Office sunt utilizate in exercitii interactive, sesiuni de brainstorming si discutii in clasa. Whiteboard-urile nu trebuie conectate la prize electrice sau la calculatoare si pot fi utilizate oricand.

Exista o mare varietate de whiteboard-uri disponibile si care difera in functie de marime si de caracteristici. Tablele laminate, tablele cu glisare magnetica, tablele din otel lacuit, tablele cu sevalet portabil, tablele cu doua balamale si tablele mici sunt unele dintre cele mai frecvente tipuri. Whiteboard-urile pot fi montate pe pereti sau pot fi montate pe sevalete mobile.

Whiteboard-urile nu implica utilizarea cretei si nu produc particule de praf daunatoare si alergene, asa cum se intampla in cazul celor clasice. Elementele utilizate la scris nu lasa praf pe imbracaminte, iar scrisul poate fi sters foarte usor si rapid.

Whiteboard-urile sunt perfecte pentru activitati in colaborare si incurajeaza participarea. Mai multe persoane pot folosi tabla la un moment dat, astfel incat whiteboard-ul sporeste raspunsul si participarea din partea tuturor celor prezenti. Aceste table sunt instrumente didactice de nepretuit, intrucat faciliteaza aportul tuturor celor implicati.

Profesorii le folosesc in mod obisnuit pentru a motiva studentii dezinteresati si timizi, iar prin intermediul unui whiteboard pot recompensa si recunoaste eforturile elevilor entuziasti. Whiteboard-urile stimuleaza concentrarea, cresc interactiunea si motiveaza deopotriva profesorii si elevii.

Ele reprezinta o abordare implicata si dinamica a invatarii si fac ca experienta de invatare sa fie atractiva si incitanta.

Tablele albe sau whiteboard-urile sunt foarte eficiente din punctul de vedere al costurilor, fiind ieftine si avand costuri reduse de functionare si intretinere. Aceste table se gasesc in orice dimensiune si in orice forma, astfel incat sa se plieze foarte bine pe cerintele tuturor celor care au nevoie de ele.

De asemenea, tablele albe sunt mult mai usor de citit din orice unghi al camerei pentru ca scrisul de pe ele nu va fi afectat de razele de soare. Sunt instrumente utile in activitatile de grup si reprezinta o investitie justificata.