Într-o casă nouă, primordiale sunt și nenumărate materiale electrice. Acestea sunt indispensabile, și, de aceea, dorim să vă arătam varietatea acestora, diversele modele pe care le puteți achiziționa și rentabilitatea acestora. O parte extrem de importantă a oricărei intervenții electrice sau a oricărei lucrări electrice este reprezentată de calitatea materialelor. Poate nu te-ai gândit să acorzi o importanță deosebită prizelor sau intrerupătorupătoarelor pe care le-ai achiziționat, insă poate ar fi cazul să iei în seamă și acest lucru.

Materiale electrice DiversMarket

Cu siguranță vei avea nevoie de unul dintre materialele electrice pe care urmează să le enumerăm și, de aceea, vrem să te aducem cât mai aproape de proprietătile acestora și utilitatea lor. Acestea pot fi : prelungitoate, derulatoare, accesorii de corp de iluminat, bandă izolatoare, colier de plastic, senzori de mișcare, manșon liniar și conector cablu, spray, ștecher, cuplă, accesorii de ilumina etc. La noi le puteți găsi cu certitudine. Toate aceste materiale electrice vă oferă siguranța calitătii pe care o căutati.

Exemple de materiale electrice

Vă vom prezența cu titlu de exemplu, un produs foarte vândut, derulatororul de 15m cu 4 prize Schuko, cablu MYYM 3×1 și priză ceramică. Acesta se poate folosi atât la interior cât și la exterior, acolo unde contactul direct cu apa nu este posibil. Tambur cu siguranță, din material plastic special, robust, cu rezistentă mare la rupere, suport zincat, antișoc, stabil, frână de blocare, mâner cu formă ergonomică, comutator de protecție termică VDE cu funcție automată, dotat cu 4 prize cu împământare.

Nu ezita să cumperi de pe site-ul nostru www.diversmarket.ro și îți vom oferi satisfacția unor produse utile și calitative la prețuri accesibile pentru orice buzunar! Acestea au fost doar câteva dintre facilitătile pe care DiversMarket ți le poate pune la dispoziție. DiversMarket are o gamă variată de materiale electrice. Descoperă lumea DiversMarket.