Poza Paști 2018

Poza Paști 2018

Salut, mai este cam o lună și jumate până la Paști, ca în fiecare An și de Paști aș vrea să putem face bucurii la câteva familii mai nevoiașe. Anul trecut în 2018 am reușit să facem 18 plase cu alimente și dulciuri în valoare de 50 lei/plasă și a fost foarte fain. În acest An aș fi vrut să facem ceva cam la fel, dar cineva mi-a dat o ideie și mai bună, aș vrea să o punem în practică, eu întotdeauna sunt dispus să încercăm ceva nou 😀 . În acest An de paști, aș vrea să facem o

 găleată cu alimente și dulciuri pentru câte o familie.
Ideia este următoarea, puteți face și voi, luați o găleată cu capac (de 10-15-20  l 😀 ) și o umpleți cu alimente, dulciuri, conserve, ect. cu ce aveți pe acasă, chiar și un borcan de zacuscă 😀 și o aduceți la noi la Bogata și noi le vom dona la familii. Acuma cei care nu au timp sau din alte motive nu pot face o găleată, sau mai multe, pot dona bani în conturile de mai jos și vom face noi gălețile cu alimentele.

Poza Paști 2018

Poza Paști 2018

Nu știu câte găleți vom putea face, doar Dumnezeu știe și nici nu-mi fac planuri, asta depinde doar de voi care doriți să ajutați să facem bucurii. Valoarea unei găleți cred că am putea să o facem cam la 50-60 lei, mă gândesc că încape de atâta într-o găleată. Această găleată le va folosii și după ce se vor termina alimentele, se va putea folosii la multe și este bună o găleată în casa omului. Ar fi foarte fain dacă ni le-ar putea dona cineva sau să ne spuneți de unde le-am putea cumpăra mai eftine. Aștept și alte idei de la voi, putem face ceva și mai fain, important e să facem ceva.
În acest An, aș vrea să ajutăm persoanele în vârstă, familii cu copii și adulți cu dizabilități, familii cu mulți copii și situați mai grele, unde chiar este nevoie. Nu mai mergem în zone periculoase 🙁 îmi pare rău de aceste categorii unde sunt mulți Rromi și periculoși 🙁 .Aș vrea să ajutăm prin zona Turda, Câmpia-Turzii și localitățile dinprejur, vom merge unde chiar va fi nevoie. Dacă ne puteți spune cazuri care se încadrează la ce am scris mai sus și să lăsați aici un comentariu cu Numule familiei, adresa completă și un nr de tell să-i putem contacta înainte de a merge la ei să le ducem găleata, ne-ar ușura foarte mult munca noastră.

La sfârșitul Campaniei voi anunța pe toată lumea cu ce și cât a ajutat, voi face o listă cu toți, să-mi ziceți cine dorește să rămână Anonim/ă, voi anunța săptămânal donațiile și banii adunați, doresc să fiu cât mai transparent, vă rog citiți ce am scris aici despre Donații și Donatori, dați clik cu încredere pe scrisul cu roșu.Multă sănătate

Vă rog specificați ”Pt Paști”