Cand stau in aeroport si imi astept bagajele, de cele mai multe ori, se intampla ca la aceeasi banda sa vina intai gentile unui alt zbor. E ca un carusel cu surprize banda aia pentru fiecare. Si mie imi place sa admir modele si culori, diferite metode de personalizare, astfel incat oamenii sa poata recunoaste mai repede geanta in cazul in care sunt si altele la fel. Cand vine si randul bagajelor de la zborul meu, astept incantata sa imi  ridic trollerul. Am un soi de atasament pentru el. L-am ales anul trecut dintr-o serie de modele de trollere Bric’s. Are o combinatie de culori speciala si indiferent unde am fost plecata in vacanta de cand il am, mi-a permis sa pun si mai putine, insa si mai multe obiecte in el, fara sa isi schimbe forma sau sa arate cumva in mod caraghios. Geanta mare pentru vacante face parte din randul accesoriilor utile. Si daca tot plecam atat in concedii este important sa ne si faca placere in ce impachetam lucrurile. Cand iti place in mod deosebit un obiect, ai un soi de confort psihic.

Fiecare troller Bric’s este interesant in felul sau. Poti alege unul mai mic sau mai mare in functie de cat de des calatoresti, in functie de ce anume nevoi ai. In cazul in care iei si copilul, este cu siguranta cazul sa iti incapa mai multe obiecte si atunci te sfatuiesc sa achizitionezi ceva care sa faca fata. O vacanta la munte de exemplu are drept cerinte hainele mai groase, iar una la mare, prosoape de toate categoriile, lotiuni de plaja si crème. Oricum ai da-o, iei multe obiecte.

Odata am pus o funda colorata in verde la trollerul meu si pe banda din aeroport, mi s-a parut ca vad dublu, cand imediat dupa aparitia sa, a mai venit unul cu funda albastra. Apartinea unui tanar din Australia. Stiai de faptul ca adolescentii de acolo au un soi de traditie inainte de inceperea studiilor universitare? Isi iau un an pentru a calatori in jurul lumii si pentru a decide ce anume li se potriveste cu adevarat in viata. Apropos de asta, tu ai decis cum iti vei petrece vacanta de vara?