Jucariile sunt forma cea mai placuta de distractie a copiilor. Acestea reflecta realitatea si au menirea de a le forma o opinie asupra vietii celor mici.
O jucarie este un dar pretios. Cei mici sunt des rasfatati de adulti cu daruri, dulciuri sau hainute, insa, nimic nu ii bucura mai mult decat o jucarie. Nu se poate descrie bucuria pe care o emana chipul unui copil cand primeste o jucarie. O jucarie este un dar nepretuit cu care cel mic isi stabileste relatii si isi creeaza amintiri.

De 1 iunie a trebuit sa fac mai multe cadouri picilor din viata mea. Vorbim de copii de diferite varste si cu nevoi distincte. Am apelat la mediul online pentru a gasi cadourile potrivite in jucarii shop. Jucariile sunt preferate atat de copii mici cat si de cei mai mari. Am comandat trenulete si jucarii lego de care copii au fost foarte incantati. Jocuri lego sunt pe placul celor mai mici dar si copilor mai mari. Jucarii lego au piese mari pe care copii nu le pot introduce in gura si nu se pot vatama in joaca lor cu aceste piese. In plus, cu un astfel de joc lego copii pot invata culorile si deprind abilitati de asamblare.

Jocuri de asamblare. Aceste jucarii sunt interactive si au menirea de a pune in miscare copiilor si de a le starni curiozitatea. Aceste jocuri sunt formate din piese asamblabile. Piesele asamblabile ale acestor jocuri le permit copiilor crearea de noi jucarii de fiecare data. Astfel de seturi il ajuta pe copil sa isi exerseze vederea in spatiu si sa testeze perspicacitatea acestuia.

Jucaria tovarasul copilariei. Inca de la cea mai frageda varsta copii se ataseaza de jucarii. Acest lucru se datoreaza zgomotelor pe care le fac sau sunetelor pe care le produc, dar si culorilor vesele pe care le poarta. Jucariile il ajuta pe copil in procesul lui de exlorare a lumii.

Jucariile se aleg in functie de varsta si sex. Eu prefer jucarii Toysmall pentru ca aici jucariile sunt grupate pe categorii si pe grupe de barsta. Jucaria este principalul pion care contribuie la definirea si dezvoltarea imaginatiei si creativitatii. Bebelusii de doar cateva luni sunt atrasi de jucarii cat mai colorate si de dimensiuni medii,atat cat acestia le pot apuca in mana. Copii de 1-2 ani sunt fascinati de modul in care pot interactiona cu jucariile. Deja fac primi pasi si se pot deplasa dupa jucarii cum ar fi mingea sau jucariile care fac zgomot, cum ar fi, de plida un ciocan de plastic. Copii cu grupa de varsta 2-3 ani+ pot realiza un puzzle usor si pot asambla piese lego ale jocurilor.

In timp ce se joaca cel mic isi foloseste toate simturile. De aceea jucariile au un rol mare in activitatea lor creatoare. Jocul il ajuta pe copil sa isi satisfaca necesitatile creative si de miscare. Nevoia de a distruge jucarii se naste din curiozitatea de a afla si ce ascund jucariile dar si modul in care au fost create. Copilul devine mai indemanatic si atent in urma contactului cu jucariile.