Ma simteam ca un copil mic atunci cand mi-a propus sa vizitam impreuna site-ul www.asternuturisiprosoape.ro, pentru a-mi alege un frumos cadou. Stia ca eu nu o sa accept un parfum care se termina in o saptamana sau ceva ce dupa 2 saptamani nu mai are valoare asa ca a decis sa imi cumpere o lenjerie de pat.
lenjerie2
Astfel ori de cate ori imi voi dori sa ma pun in pat ma voi gandi la el. Ideea mi s-a parut super asa ca nu am mai ezitat, mai ales ca el deja alesese site-ul. Ma asteptam sa gasesc preturi foarte mari, dar am ramas uimita sa le vad atat de ok. Adica am vazut preturi mult mai mari pe alte site-uri pentru fix aceleasi produse. Problema care se punea acum era ca aveam prea multe categorii din care sa aleg.
lenjerie3
Prima oara m-a atras categoria de pilote din puf si pene de gasca, mereu imi dorisem o pilota care sa imi tina de cal iarna, iar aceasta combinative parea sa fie fix ce aveam nevoie. Imi si imaginam cat de bine voi dormi in noua mea pilota, cat de bine ma voi simti iarna la caldura, dar mai apoi alta categorie mi-a atras atentia si am fost nevoita sa ma uit si peste produsele de acolo.

Este vorba de lenjerii de pat bumbac egiptean, aceste lenjerii sunt un adevarta lux, mai ales ca bumbacul egiptean este mult mai bun decat bubacul normal si arata si mai frumos. Aveam astfel sansa de a-mi cumpara o lenjerie intr-un model foarte frumos, care sa scape foarte rapid de pete, nu stiu de ce dar mereu reusesc sa le patez cu ceva. In acelasi timp beneficiam si de o rezistenta de durata, lucru care nu era de trecut cu vederea.

Ma vedeam déjà intre doua dintre cele mai mari nedumeriri, ce produs sa aleg?Daca alegeam pilota lucrurile stateau oarecum simplu, dar la lenjerii erau atat de multe modele din care sa aleg in cat eram chiar in ceata. Stiti probbail si voi cat de greu este sa alegi intre doua produse, dar intre zeci de produse? Care mai de care mai frumoase, era déjà uniad cand am ales sa cer ajutorul cuiva, unei persoane foarte importante pentru mine. Deci uite-ma aici scriindu-va voua dragii mei cititori si rugandu-va sa ma ajutati cu aceasta mare dilema de care m-am lovit aproape fara sa vreau. Va astept parerile in comentariu.