Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Bratarile unicat-o calatorie in timp si spatiu

Intr-o lume din ce in ce mai standardizata, in care globalizarea isi pune amprenta in aproape fiecare parte a vietii noastre, cautarea unicitatii devine o dorinta pentru tot mai multa lume. Bijuteriile pe care alegem sa le purtam ar trebui sa reflecte personalitatea si gusturile noastre, insa pare din ce in ce mai dificil sa gasesti bijuterii diferite, unicate.

Magazinul online Metaphora aduce pe piata un nou concept, acela al bijuteriilor etnice autentice, culese din cele mai exotice meleaguri. Daca esti un fan al bratarilor egiptene lucrate manual, sau in general, al bijuteriilor unicate, cu siguranta vei aprecia oferta acestui magazin. 

Ceea ce mie mi se pare cel mai interesant, este calatoria pe care bijuteriile o parcurg, de la negustori sau localnici din tari arabe, pana in mijlocul civilizatiei occidentale. Ai vazut, cu siguranta, diverse bijuterii cu iz egiptean, vandute la diverse targuri sau sarbatori. Insa, din pacate, majoritatea acestor bijuterii nu sunt autentice si vei ajunge sa platesti pentru produse fabricate in acelasi oras cu tine. Bijuteriile comercializate de Metaphora sunt cumparate din tari precum Maroc, India, Tunisia, Egipt, sunt alese si verificate cu grija de catre specialisti, si apoi livrate catre tine.

Resursele si munca necesara sunt enorme, insa rezultatele sunt de asemenea, extraordinare. Asta pentru ca aceste bijuterii nu sunt simple podoabe, ci obiecte încărcate de semnificații și simboluri importante în culturile din care provin. Vei putea alege bratari vechi de un secol, sau chiar piese de colectie, care se regasesc si in muzeele europene. Materialele folosite, precum si tehnica de prelucrare, sunt specifice zonei si secolului din care provin. Ceea ce au in comun este faptul ca sunt lucrate manual si sunt produse unicate. Argintul este materialul cel mai des intalnit la aceste bijuterii, in combinatie fie cu email, fir rosu, fir negru sau lemn de abanos. De asemenea, unele piese contin si pietre semipretioase.

Daca te-am facut curios, cauta online magazinul Metaphora si alegeti bijuteria care te reprezinta. Acest concept, unic in Romania, este mai mult decat o sesiune de shopping, este o calatorie in timp si spatiu, pe meleaguri exotice, in vremuri de mult apuse. Fiecare bijuterie are povestea ei si este lucrata cu multa migala de catre artizani locali, care pastreaza traditii vechi de sute de ani. Cu siguranta te vei face remarcata cu ajutorul acestor piese rare, unice si exotice.

Anterior

MIERCUREA FARA CUVINTE (50) Încotr-o să merg

Următorul

Tombola cu premiu un cărucior electric

  1. Faine bratari. 🙂
    Multa sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén