Deși este una dintre cele mai recente branduri de pantofi, a câștigat rapid un loc în inimile noastre! Gioseppo se remarcă nu numai pentru ca face pantofi, ci pentru ca sunt pantofi îndrăzneți care întruchipează personalitatea mărcii și misiunea de a produce produse unice, atrăgătoare și de înaltă calitate, la prețuri rezonabile.

Brandul Gioseppo este o afacere de familie. Poate că a început ca o idee a lui José Navarro, dar restul familiei a contribuit la succesul său, inclusiv soția și cofondatorul Esperanza Pertusa și cei patru copii ai lor, José Miguel, Jorge, Esperanza și Germán. La început au reusit să vândă numai în Spania, dar acum sunt prezente în peste 80 de țări. Chiar dacă este un brand spaniol, echipa este formată din profesioniști din mai multe părți ale lumii, inclusiv, dar fără a se limita la Spania, Italia, Germania, Canada, Paraguay și Franța.

Procesul de design este realizat într-un spațiu deschis cu ajutorul a  8 designeri. Mediul casual dar primitor și prietenos este într-adevăr prezent in atelier, dar se reflectă și in pantofii creati. Echipa creează peste 600 de modele noi în fiecare an. Participă la misiuni solidare și chiar au înființat Fundația Esperanza Pertusa, cu scopul de a crea proiecte de sensibilizare împotriva sărăciei și excluziunii sociale.

Pantofii Gioseppo de dama si barbatesti ,  sport si casual se adreseaza tuturor claselor sociale.

Brandul Gioseppo este o marcă certificată de SGS din 2001, care atestă fabricarea și controlul calității.

Este parte din prestigiosul Brand Leading of Spain Forum.

Elsa Pataky nu este doar modelul în multe dintre campaniile lui Gioseppo, ci și o actriță cunoscută în filme precum The Fast and the Furious, ea fiind casatorita  cu Chris Hemsworth, personajul care îl interpretează pe Thor în cele mai recente filme ale lui Marvel.

Ultima lor inițiativă a fost un joc mobil pentru copii numit Comando Gioseppo, care îi învață despre cum să se ocupe de mediu și de planetă.

După ce îl cunoașteti pe Gioseppo mai bine, suntem siguri că veti fi curiosi să-i vedeti pantofii și  veti fi dornici să va alegiti propria pereche. Ei bine, știți deja că aveți multe perechi pe care să le alegeți din magazinul online, astfel încât partea dificilă va fi cu adevărat să vă alegeți preferatul!