Pace fraților și surorilor.  Am tot auzit de o biserică mai renumită din Turda Biserica de pe Bicazului și mi am dorit mult să pot să ajung. 

Acolo se adună frații odată la două săptămâni practice de două, trei ori pe lună sâmbătă seară.  

Sâmbătă 19 februarie a venit un frate și ma dus și pe mine pe Bicazului la biserică, programul A început de la ora 18:00 și a ținut până la ora 22:00. Nu aș fi crezut niciodată că poț să reziste patru ore la biserică când de multe ori mă gândeam că și trei ore este foarte mult,  

Da, am rezistat cu ajutorul Domnului pentru că este o Biserică unde Domnul este prezent, de obicei nu rezistăm în bisericile unde Domnul nu este prezent și acolo de abia așteptăm să se termine cele două ore de program, aici am rezistat patru ore. 

Mi-am adus aminte ce atmosferă era prin anii ’90,  în 1993 am mers prima dată la Biserică Penticostală la noi în localitate și era o atmosferă ca în această biserică,  acuma din păcate la noi sa schimbat mult lucrurile. 

Mi-am adus aminte de cântările cântate prin anii ’90 în bisericile noastre cu cât har se cântau și așa a fost și sâmbătă seară pe Bicazului.  

Din păcate mai este un lucru care sa păstrat de atunci și anume acele rugăciuni cu urlete și cu răcnete,  eu tot nu înțeleg de ce este nevoie ca oamenii să urle și unii chiar răcneau foarte urât,  a încercat un frate să explice, dar pe mine nu ma prea convins . Acest lucru pe mine nu mă mai deranjează dar pe unii îi poate deranja  și din această cauză s-ar putea să nu mai vină a doua oară la biserică. 

La un moment dat, o soră în vârstă era în picioare în fața mea  cu două rânduri mai în față, a început să tremure din toate încheieturile  și a început să prorocească. 

În rest mi-a plăcut la biserica de pe Bicazului din Turda și așteptat să mă duc și cu altă ocazie.  Este o atmosferă care se întâmplă foarte rar în bisericile din zilele noastre.  Biserica a fost plină și am înțeles că este plină de obicei, vin oameni din zonă și din alte județe.  Dacă aveți drum pe Turda vă invit cu drag la biserica de pe Bicazului.  Domnul să vă binecuvânteze