Avem un Dumnezeu mare și bun care face minuni și ne trimite oameni deosebiți să ne ajute.
Zilele trecute m-am gândit, cum ar fi să invit o vedetă să fie ȘOFER VOLUNTAR într-o zii? că tot ducem lipsă de ei. Am încercat cu Bogdan Bob Radulescu (eu prima dată m-am gândit la Haurentiu 😃 ) Am rămas foarte surprins că a acceptat după ce i-am povestit despre acest Proiect pentru Persoane cu Dizabilități.
Așa că azi a venit ca ȘOFER VOLUNTAR și am pornit să vizităm Vivo din Cluj, am invitat și am mers la Turda și Luncani, apoi spra Vivo.
Nu vă pot descrie în cuvinte ce zi faină am avut noi toți azi și cât de mult ne-a impresionat azi Bogdan, e un Om tare fain și cât sa implicat pentru noi, ne-a dus să mâncăm, ne-a servit pe toți, a înpins la cărucior, deci super fain fraților.
Nu mai am cuvinte cât sunt de uimit și plăcut impresionat cum a avut răbdare cu noi și ce fain sa purtat cu noi toți. Domnul să-l binecuvinteze și să-i răsplătească tot ce a făcut pentru noi azi. Sper să mai întâlnim astfel de oameni.
Dacă tot am avut o vedetă de șofer, am mai invitat și alți prieteni, să ne bucurăm împreună. Doamne ajută-ne să mai repetăm această ispravă și poate vine cândva și Haurentiu 😃 . Domnul să vă binecuvinteze pe toți.