piesaExista multe magazine specializate in comercializarea de piese auto Ford si produsele, dar mai ales calitatea acestora variaza in functie de locul de aprovizionare. Sunt comercianti care aduc piese originale direct de la producator si ofera garantie pentru acestea, dar si agenti economici care prefera sa puna in vanzare piese fabricate in alte tari, care imita foarte bine produsele originale, dar a caror calitate lasa de dorit. Chiar daca piesele replica sunt mai ieftine, trebuie sa va ganditi in primul rand la siguranta dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic si sa alegeti mereu sa cumparati piese originale, pentru care se ofera garantie si in care puteti avea incredere.

Altgrad Auto este o societate comerciala ce importa piese Ford din Germania, este autorizat chiar de catre producator si ofera garantie pentru produsele comercializate de pana la 24 de luni. Insa avantajele de a cumpara produse de la Altgrad Auto, direct din magazin sau de pe site-ul lor, nu se termina aici!

Cand deveniti clienti Altgrad Auto aveti certitudinea ca veti cumpara produse de inalta calitate, la preturi corecte si avantajoase, dar in acelasi timp beneficiati si de livrarea gratuita a marfii pentru comenzile on line mai mari de 99 de lei (de exemplu, daca aveti nevoie de butuc roata fata, fara rulment, acesta costa, la pret de catalog, 159 de lei, asa ca produsul va fi livrat gratuit, direct la dumneavoastra acasa, fara a mai plati nimic altceva). In plus, la anumite produse se acorda reduceri de pret daca dati la schimb piesa uzata pe care doriti sa o inlocuiti.

Daca veti face cumparaturi online ce depasesc suma de 500 de lei, iar produsele nu fac parte din promotii si nu au reduceri de pret, veti beneficia de un extra discount de 5 procente. In cazul in care alegeti ca modalitate de plata, a produselor cumparate on line,cardul bancar, trebuie sa stiti ca aveti posibilitatea de a achita suma totala si in 6 rate, fara dobanda, prin Card Avantaj, Start BT, Bonus Card, BRD, Alpha Bank.

Altgrad Auto, importator piese Ford, ofera, pe langa piese de schimb, consumabile si accesorii, si anumite servicii complementare, cum ar fi: reparatii mecanica auto si intretinere, reparatii motor, diagnoza computerizata, reparatii electrica auto, service auto mobil, tractare auto pe raza orasului Bucuresti, service roti si vulcanizare, reparatii frane, reparatii pompe injectii si injectoare, reparatii la sistemul de directie, etc. Pentru informatii suplimentare sau programari, puteti suna la numerele de telefon: 0213149411 si 0727056670.