Vă spuneam în urmă cu o săptămână că vrem să o ajutăm pe Mona să audă  și Slavă Domnului că am reușit să o ajutăm împreună cu voi care v-ați implicat, mai precis cele două persoane care au ajutat cu bani pentru a putea să i cumpărăm o cască auditivă.

Cei care mă urmăresc pe Facebook știți că în luna decembrie am cerut ajutorul pentru o familie cu dizabilități, care  avea gazul tăiat,  atunci nu am spus numele persoanelor,  despre ea era vorba.

Prietenul meu Emil Tămaș mi-a trimis atunci 3.600 lei să-i plătim facturile restante.  Din acei bani au mai rămas 600 RON pe care mi-a spus să fac ce vreau cu ei și am hotărât cu acești bani să o ajutăm tot pe Mona știind că nu aude 🙁 să o ajutăm cu un aparat auditiv care i-ar mai ușurat viața.

În data de 27 februarie am dus-o pe Mona la Cluj, la un consult ORL,  medicul a constatat că Mona aude puțin cu urechea dreaptă și de acolo i-a recomandat un aparat auditiv care costă 1.590 RON.

Având deja 600 RON m am apucat și am scris pe Facebook că mai avem nevoie de 1000 RON și Dumnezeu a făcut o minune, în nici trei ore după ce am postat anunțul o persoană  care dorește să rămână pentru Anonimă, mi-a transferat  cei 1000 RON pentru a putea cumpăra casca auditivă.

Ieri 8 martie am plecat să facem o surpriză de 8 Martie pentru Mona, am cumpărat aparatul auditiv și i a fost montat pe ureche,  Slavă Domnului că am reușit să mai facem o faptă bună.  Acuma durează o perioadă până se obișnuiește cu aparatul auditiv.

Azi am vorbit cu Mona și spune că aude sunete, dar încă nu  înțelege cuvintele poate mai durează câteva zile până se obișnuiește. Sper să i fie de ajutor și să audă, data viitoare când ne întâlnim și să nu mai fie nevoită să citească de pe buze.

Noi ne-am ocupat de transportul ei din proiectele 8+1 pentru dizabilitate.

Acuma vreau să Mulțumim Lui Emil Tămaș pentru susținerea financiară și persoanei care a dorit să rămână Anonimă și a adunat cei 1000 RON.

Eu mă bucur că Dumnezeu ne-a ajutat să mai ajutăm încă un caz și doar  cu ajutorul Lui putem face și să ajutăm oamenii care sunt în diferite nevoi.

Ne puteți susține în continuare pentru a putea ajuta și alte cazuri, pentru că sunt încă foarte multe cazuri care apelează la noi ca să îi ajutăm. Domnul să vă binecuvânteze