punga cadouSalut. Misiune îndeplinită cu succes 100%.Ieri m-am bucurat că cineva sa oferit să ne ajute să ducem pungile cu dulciuri la copiii din zona Turda. Am trimis 16 pungi la câțiva copii din Câmpia-Turzii. 15 pungi în comuna Călărași și Bogata, mulțumim Radu pentru transportul asigurat.

Deci, ieri am fost să oferim dulciurile la copiii din zona Turda, am fost prima dată în zona scurtătura de la Rigips, apoi am fost la familia care locuiește în căsuța albastră de pe malul Arieșului, apoi am fost pe str. Chei în zona digului, apoi am fost în Micro zona Materna. Acolo m-am înțeles să ne întâlnim cu câțiva copii, care au știut și mulțumii pentru dulciuri, apoi am fost la o familie la care mergem de fiecare dată.

După atâtea insistări pe Facebook, ne-am gândit să mai oferim încă o șansă celor din Poiana str Margaretelor, dar același lucru ca și anul trecut , am intrat pe stradă 20-25 m, ne-am întors mașina (pentru cazuri extreme ) și am chemat doi copii, în 30 secunde au tăbărât pe noi, veneau din toate părțile, iar am scăpat, nu mă mai duc pe acolo.

Deci am dat toate pungile și prin zona Turda, mulțumim  Domnului și la toți care ne-au ajutat să facem bucurii copiilor. Multă sănătate