Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Atenție, ce recomandă diavolul unei Ex Penticostale

versete327Salut, zilele trecute am citit viața unei Ex Penticostale, Evadare din Iad, care a avut o viață grea și a tot rătăcit pe drumul vieții ca mulți dintre noi. Eu zic că merită citită povestea și poate învățați și voi ceva din ea. Eu am tras o concluzie și vreau să vă o zic și vouă. La un moment dat în povestea ei, mi-a atras atenția recomandarea Deavolului pentru această Ex Penticostală, citiți și voi conversația de mai jos;
”În acele moment mi-am amintit că mă rugasem deseori la Dumnezeu să-mi descopere calea cea adevărată. Auzind atunci acel glas, m-am hotărât să încep discutia”.

Convorbirea cu diavolul
I-am zis:
– Bine, răspunde-mi, care este calea cea adevărată spre mântuire?
Diavolul mi-a răspuns:
– Credinta ortodoxă este dreapta credintă, iar Biserica Catolică este aproape soră.
– M-am lămurit acum, i-am zis, dar ortodocsii au numai un copil sau doi, fac avorturi, beau, trăiesc în desfrâu. Nu am văzut la ei fapte care să dovedească dreapta credintă.
Diavolul mi-a spus:
– A fi ortodox e lucru mare. Trebuie să te împărtăsesti în fiecare lună cu Sfintele Taine. Mai întâi de spovedesti de tot ce ai făcut si după aceea, dacă duhovnicul îti dă voie, te împărtăsesti. Credinta ortodoxă nu-ti dă voie să mai faci păcate după Sfânta Împărtăsanie. Ea îti cere să te feresti de toate păcatele, te învată să nu fii betiv, să nu fii lacom, să nasti copii, nu să-i omori.
Ca să vedeți că puțin mai jos, ce zice pentru Penticostali Diavolul
– Si atunci, am zis eu, cum se poate că atâtia oameni de la penticostali, care strigă cu atâta foc către Dumnezeu, să nu se mântuiască?
– Pot ei să strige, zise diavolul, dar armă împotriva puterilor satanice este numai Crucea. Pentru că ei nu fac acest semn sfânt, rugăciunile lor sunt luate de duhurile mele.
Acum voi ce părere aveți? 😀 ,am impresia că e fix invers 🙁
Părerea mea este că Diavolul nu îți poate recomanda ceva bun, el vrea doar să înșele pe oameni 🙁 ,ăsta e scopul lui, Apocalipsa, 12;9-10, 2 Ioan, 1;7-8, 1 Ioan, 4;1-3. Deci, cine permite să se scrie așa ceva, este un mare semn de întrebare despre calea lui, este clar, nu? 🙁 .Este mare război între Ortodocși și Penticostali 🙁 , mai bine va-ți Pocăi toți și ați avea mai mult câștig. Multă sănătate

sursa convorbiri/adevaruldesprepenticostali.wordpress.com

Previous

Oameni nenormali

Next

Visuri la Cheie, oferă o bucurie doar de moment

4 Comments

 1. Evident ca este o minciuna, cand a spus el un lucru bun de luat in seama de oameni, hai sa fim seriosi dreapta credinta ortodoxia asta…

  • zolty

   Asta am spus și eu, diavolul nu îți poate recomanda ceva bun 🙁 .Multă sănătate

   • Gil

    Prostie. Diavolul l-a mărturisit și pe Hristos ca fiind Fiul lui Dumnezeu. Când e obligat de puterea dumnezeiască mai spune și el adevărul! Marcu 1/24 , Luca 4/34.

 2. alexei

  Dupa multa ruguciune…ea a zis ca Dumnezeu i-a poruncit acelui duh necurat care o vreme a locuit in ea,sa-i spuna adevarul.Apropo,ea a zis ca datorita acelui duh,vorbea in limbi si prorocea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén