Povestea Ei
Va rog ajutatima sa mi tin fata în viata
Ea ia tratament mult si pentru lichidul cefalo rahidian..Liveracetam.Pramistar.predinson.acetozolamida.aspacardin.predinson.melatonuna.de durere severa ori ce pastile puternice.strepsils intensiv.holls.
Un sfarsit de an plin de durere si suparare .
Dumnezeu mi-a dat viața , este diferita de a multora dintre voi .
În spatele fiecăruia este o poveste , mai dulce sau mai amară ce este drept .
Eu am să vă spun puțin din povestea mea , nu vreau să întristez pe nimeni însă îmi doresc că povestea mea să prindă putina iubire din inimile voastre , să trăiți puțin prin mine de ce nu poate fi o lecție pentru voi sau chiar pentru noi toți .
Mă numesc ALEXANDRU NICOLETA ADRIANA sunt din DAMBOVITA și am 25 ANI .
M-am născut un copil normal , pana la vârsta de 6 Luni când viața mea abea începută urma să se schimbe radical , și nu doar viața mea ci și a părinților mei . O “eroare medicală ,, mi-a luat ce poate avea un om mai frumos . mi-a luat culoarea cerului , chipul mamei , culoarea întregului ceia ce Dumnezeu îmi dăruise . Am trecut în lumea celor orbi , în lumea celor ce pot doar sa grăiască și să asculte . Pana la vârsta de 4 ani , nu am știut să simt pământul sub picioare , nu am știut să alerg “bătătura,, mamei .
Boala a fost peste puterea mea de copil .
În timp ce mama ma hrănea doar cu mâncare pisata prin a mai fina sita , doctori nu îmi dădeau nici o șansă , dar mama lupta din răsputeri că eu sa pot fi , să pot rămâne , să pot alina cândva un chip bătrân ce luptă pentru mine .

La vârsta de 7 ani …Doctori aveau să mă lovească din nou cu o veste dureroasă . DIAGNISTIC : DIABET INSIPID .
În 2005 simțeam cum pierd lupta ,eram un copil nu puteam face prea multe , nu știam ce se întâmplă , vedeam doar chipul mamei plâns .
Nici atunci nu s-a pierdut speranța , un tratament ce îl puteam obține din țara mea îmi prelungea zilele și mi le făcea mai ușoare .
ADIURETINUL mă salvase și de această dată .
Liniștea nu a durat pentru mult timp , medicamentul respectiv se găsea din ce in ce mai greu in țara noastră . Așa a trebuit să îl schimb , mi s-a inlocuit cu alte medicamente însă în zadar , corpul meu nu le asimila corespunzător așa că din nou trebuiau găsite soluții , alt tip de medicamente ce îmi ușurau suferința .
Cu ajutorul unor oameni cu suflet , am găsit MINIRIN însă nu la noi in România . Acum este foarte greu să îl am mereu , mă simt neputincioasă în fața unei boli , mă simt neputincioasă în fața lui Dumnezeu . Cum toate astea nu erau de ajuns , am fost depistată și cu următoarele :
-HIDROFACELIE COMUNICATA
-FIBROMASTOZA LA SANUL DREPT
Acum sa spun că viața este nedreaptă ?
Depind de un tratament ce nu îl pot procura din țara mea , asemenea vitamine și minerale , oare aș cere un ajutor mult prea mare ?
Mama mea de asemenea este bolnavă și ea , suferă de SPONDILLOZISTEZIS SINDROM COADA DE CAL (operația nu a reușit) coloana ei se macină , in orice moment poate cădea la pat . Oare atunci cine ne va ajuta ?!
În urma unui RMN a fost DIAGNOSTICATA cu HENRIE CERVICALA .
Nu am putere de a face nimic , însă aș vrea să vă rog pe voi să-mi dați o șansă , una cat de mică . VIATA MEA DEPINDE DE MINIRIN medicamentul ce mă ține în viață lângă mama mea . de trei ani iau foarte multe tratamente
Un SHARE mă poate ajuta , undeva în lumea asta, cineva poate vedea povestea mea .
Eu nu am putut sa va scriu însă am dat povestea mea și a mamei mele pe mâinile unor oameni ce ne-au putut înțelege prin lacrimile și durerea mamei mele ALEXANDRU ALEXANDRINA aș a scris povestea mea aici că voi sa o puteți vedea și da mai departe ..
Te poți alătura și tu !?
Ajutamă ca povestea mea să ajungă acolo unde trebuie .
Ajutama sa mi gasesc viata Puteti distribui povestea vieti mele
PS.am nevoie si de aceste vitamine.
Eu iau foarte multe tratamente
CONTURILE :
RON RO32BTRLRONCRT0310569801

EURO RO79BTRLEURCRT0310569801

BANCA TRANSILVANIA
TITULAR ALEXANDRU ALEXANDRINA

NUMAR TELEFON 0726 518 907
Astai povestea lu Nico în mare…

Vă Rog Distribuiți !!!
Mulțumesc din suflet !