Pentru noi, romanii, intotdeauna iarna vine prea devreme, fiindca avem asa de multe cheltuieli, incat omitem lucrurile importante. Cea mai mare greseala insa este sa pleci in cursa cu masina fara cauciucuri de iarna, fiindca stii cat de drastic este Codul Rutier in acesta privinta.
Amenzile sunt cuprinse intre 1125-2500 lei, plus retinerea certificatelor de inmatriculare ale masinilor.
Sigur ca te afecteaza si amenzile, dar distrugerea autoturismelor, accidentarile si pierderea de vieti omenesti dor cel mai mult. O firma care ofera servicii de inchiriere avand in dotare masini bine puse la punct ne fereste de toate aceste probleme.

Este posibil sa nu ai bani pentru cauciucuri de iarna sau sa fie aglomeratie in centrele unde se face schimbarea lor, de aceea sa nu uiti ca Ascar te scapa de amenda!

Firma ofera masini cu reviziile la zi, cu cauciucuri de iarna si taxe platite spre inchiriere, deci este salvatorul nostru al tuturor. O Dacia Logan se poate inchiria cu 15 euro pe zi, rezervarile fiind gratuite si modificarile acestora pana in data rezervarii. De asemenea o alta facilitate se refera la livrarea autoturismului curat atat in exterior, cat si in interior si se intelege ca si beneficiarul va trebui sa o returneze in aceeasi stare.

Preturile modice includ multe lucruri care sunt prevazute in contract si multe care se pot deduce, cum ar fi:

-circulatia securizata, fiindca starea tehnica a masinilor este exceptionala
-lipsa amenzilor si penalizarilor deoarece toate taxele sunt achitate, autoturismele au cauciucuri de iarna, truse medicale, aparatura necesara stingerii incendiilor (cu toate ca nu va fi cazul, fiindca toate sunt verificate inainte de plecarea in cursa).
-kilometri nelimitati. Inchirierea ofera dreptul de a circula dupa dorinta si necesitati
-inchiriere sau returnare autoturismulus in afara programului (9-18) pentru o taxa de 10 euro
-anularea gratuita a rezervarii, daca beneficiarul se incadreaza in termenul de 48 de ore pana la inchiriere
-starea impecabila a masinii, atat in interior, cat si in exterior
-asistenta non-stop
-contact rapid si promptitudine.

Turul panoramic al Bucurestiului costa de la 39 de lei, in timp ce, daca s-ar lua bilete pe mijloacele de transport in comun pretul ar fi mai ridicat, confortul diminuat, mult timp pierdut in asteptarea metroului, autobuzelor.