Salut, mă tot acuză unii că mă laud și trâmbițez pe net când ajut pe cineva și că urmăresc doar laudele oamenilor 🙁 . Dacă ajut pe cineva să o fac în ascuns, fără să știe stânga ce face dreapta. Hai să vă explic puțin cum văd eu aceste lucruri.
1. Când vrei să face ceva în ascuns, o poți face doar din venitul tău, banii tăi, ect. sau un Sponsor care îți oferă bani și nu-ți cere socoteală ce ai făcut cu ei, asta-i aproape imposibil să găsești.
2. Eu din păcate nu pot face nimic fără ajutor, nici măcar paharul cu apă să-l ridic până la gură să beau apă nu pot 🙁 . Ce am reușit până acuma, nu mi se datorează mie, Dumnezeu lucrează prin Oameni, eu am fost schânteia ce aprindea focul, restul focului au fost ce-i care au donat și Dumnezeu le-a pus pe inimă să ajute, datorită Lui au fost atâția oameni ajutați, nu datorită mie.
3. Când sau adunat o sumă de bani (fie mică, fie mare) eu trebuia să am o răspundere de acești bani, zilnic când era cazul îi anunțam, pentru că cu banii trebuie transparență maximă și pe donatori nu-i pot tot timpul să-i anunț personal, mai ales pe Anonimi. De asta a trebuit să anunț tot timpul public (nu era intenția de a mă lăuda) ca să vadă cei care au donat și cei care ar vrea pe viitor să doneze.
4. Publicam poze cu cel sau cei care erau ajutați, doar pentru a vedea lumea unde sau dus banii (nu să mă laud că ce mare binefacere am făcut eu 🙁 ) Oamenii sunt foarte bănuitori când e vorba de bani, de aceia arătam și poze cu persoana ajutată, poze cu factură, ect.
Așa văd eu lucrurile astea, dacă e ceva greșit să-mi spuneți. Mi-ar place foarte, foarte mult să pot face pe viitor totul în ascuns, fără poze, fără video și să ajut pe cei care au nevoie cu adevărat. Sincer vă spun că m-am săturat de publicat cazurile, dar astfel lumea nu se implică să ajute 🙁 și mulți care chiar au nevoie, nu vor putea fi ajutați 🙁 . Multă sănătate