Salut, uite cum sa dus și 2020 care a fost foarte ciudat pentru mine cel puțin 🙁 . Acuma pentru 2021 nu facem multe planuri (mie nu prea îmi ies), dar mai bine să zic cam ce mi-ar plăcea, să revină lumea asta la normal de exemplu, că acest COVID-19 ne-a stricat prea multe planuri 🙁 . Hai să vă zic cam ce îmi doresc.
1. În primul rând sănătate multă și fără evenimente neplăcute, că tare greu mi-a fost din cauza accidentului și încă îmi este și îmi va mai fii 🙁 .
2. Să mă pocăiesc zilnic și să fiu cât mai mult pe placul Domnului, este greu, dar va veni și răsplata la momentul potrivit și să îmi de-a Domnul curajul și puterea să fac ce-a ce trebuie făcut, Doamne ajută-ne pe toți.
3. Încă mai sper și îmi doresc să-mi pot cumpăra acel Meyra Optimus 2 nou, am adunat acei bani prin strângerea de fonduri, dar cu această pandemie sa scumpit Optimus-ul și am ajuns la concluzia că deageaba îmi cumpăr ceva ce nu-mi va folosii, pentru al putea cumpăra, mai am nevoie de vreo 3-4.000 € .
4. Îmi doresc să fie vreme faină și să pot face cât mai multe plimbări, să vizitez locuri unde nu am reușit în 2020 și sunt multe. Îmi place să merg cu Optimus-ul și să fac cât mai mulți km, să am autonomie cât mai mare.
5. Vreau să fac Vizite la Domiciliu, să vizitez pe frații de suferință, cum am mai fost și în alți ani, ne întâlnim, povestim, petrecem 2-3 ore împreună, ce fain ar fi, nu?
6. Dacă timpul ne-ar ajuta, cel puțin în fiecare Duminică să mergem la câte o Biserică din mai multe locuri, de exemplu la Bisericile unde sunt accesibile pentru cărucioare, sunt câteva.
7. Mi-ar place foarte mult să facem un Turneu cu domnul Sandu și să vizităm câteva persoane din țară, frați de suferință de pe facebook.
8. Să facem câteva Proiecte faine și să ajutăm persoane care au nevoie cu adevărat, să facem multe bucurii împreună.
În rest toate cele bune vă doresc și nu stați nepăsători când puteți ajuta cu un minim share. Multă sănătate