Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Aș vrea să facem în 2019

Salut, ca și în 2018 și în anii trecuți, îmi doresc să fac mult BINE, cât mai mult posibil. În primul rând să-mi dea Dumnezeu sănătate și binecuvântare și eu să fac tot ce vrea El, Doamne ajută.
Aș vrea să fac cât mai multe Proiecte și împreună să ajutăm persoane cu dizabilități, copii, ect. Că este foarte mare nevoie de a ajuta și voi să vă implicați cum și cu cât puteți, nici Dumnezeu nu cere mai mult decât poate omul.

1. Aș vrea să continui câteva Proiecte începute din anii trecuți, care din lipsa banilor sau al transportului nu le-am mai putut face. De exemplu; să facem vizite la spital, sau dacă găsesc transport să merg chiar și eu, știu cum este când te vizitează cineva în spital.
Aș vrea să facem Vizite la domiciliu, să merg să vizitez prietenii cu dizabilități, vă dați seama cât poate face o asemenea vizită, am observat acest lucru în toamnă când am fost în Turneu prin Moldova, când ne-am întâlnit față-n față, nu doar pe net.

2. Aș vrea să facem un Turneu prin toată România și să vizităm persoane cu dizabilități, prieteni de pe facebook și nu numai. În Octombrie când am fost în Turneu prin Moldova am putut vizita prieteni de pe facebook și alte persoane cu dizabilități și astfel ne-am făcut alți prieteni. Ar fi foarte fain dacă am putea vizita prieteni și din alte zone ale României.

3. Aș vrea să fac cât mai multe plimbări cu căruciorul electric, să fie vreme bună și să profit la maxim de ea. În 2018 am făcut peste 2000 de km, în 2019 aș vrea și mai mulți km să fac 😀 . Am de gând să merg în vizită la persoanele cu dizabilități din zonă mea, cu căruciorul electric, dar pentru a putea merge voi avea nevoie de două baterii noi, ca să am o autonomie de vreo 40 km, aș vrea și mă pregătesc de vreo 2 ani să merg până în Câmpia-Turzii, vreo 40 km dus și întors.

4. Aș vrea să vizitez locuri noi, sau pe unde am mai fost, o țară străină. Să merg în Bucovina și să facem o Tabără cu câteva persoane cu dizabilități, să vizităm cu domnul Sandu câteva locuri faine. O Tabără în Bucovina ar fi foarte fain la vară când e cald și soare, mi-e mi-ar place să vizitez localitatea Marginea cu căruciorul și să umblu pe toate străzile, poate mă ajută Domnul și voi reușii, este o localitate foarte faină și mare, am fost pe câteva străzi.

În rest ce o vrea Domnul, poate îmi mai dă câteva idei bune și mă ajută să le și facem. Aș vrea eu multe, dar nu depinde doar de mine, Dumnezeu să-i dea sănătate și răbdare lui Andrei să mă poată ajuta, că eu depind și de el. În rest aștept și ideile voastre și implicare cel puțin în distribuirea postărilor, astfel poate vedea cine trebuie și ne ajută să putem ajuta pe cei care au mare nevoie. Am avut vreo 3-4 cazuri în 2018 când au aflat peroane cu ce mă ocup și mi-au donat cărucior sau scuter electric pentru al dona la cine are nevoie, astfel a fost reparat și donat la cine avea nevoie.  Multă sănătate

Anterior

Cum îmi pot da seama eu că cred, care sunt semnele?

Următorul

O jerba pentru mai tarziu…

  1. Tamás Wanek

    Îți doresc să poți realiza tot ce ai scris, ba chiar mai mult, să te poți bucura de realizările tale și a altora!

    Sănătate să ai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén