Hartia reprezinta un material care poate fi utilizat in numeroase domenii, in diverse scopuri, de la principalul suport de printare si de scriere pana la solutii de impachetare, de decorare sau de curatare. De la un caz la altul hartia poate avea o anumita compozitie, grosime, resistenta si culoare. Are un pret mult mai ieftin decat alte materiale si este foarte practica.

In ceea ce priveste procesele de curatare, hartia joaca un rol important, prosoapele si servetelele din hartie avand capacitatea de a curata eficient diverse suprafete, in special umede. Desi nu este foarte eficienta in a inlatura substante precum uleiuri sau grasimi, in restul cazurilor se poate descurca de minune.

Cu toate acestea, este nevoie, pentru o curatare eficienta, de hartie de calitate, care poate fi gasita in magazinul Sanito, un lider pe piata din Romania in ceea ce priveste solutiile de curatare si igienizare a oricarui spatiu. Asadar consumabilele din hartie sunt doar o parte dintre solutiile pe care le putem gasi aici. Cat despre produsele din hartie, acestea sunt destinate atat utilizarii industriale cat si in alte domenii precum medicale sau alimentare. Si asa cum am spus, de la un domeniu la altul tipul acestor consumabile hartie poate sa difere.

Cele mai utilizate sunt fara indoiala cele de tip prosoape hartie pliate sau cele rola,  eficiente atat in cazul industriei alimentare cat si in restaurante si diverse localuri. Acestea sunt perfecte pentru a ne sterge pe maini de apa sau pentru a sterge anumite suprafete pe care am varsat lichide sau diverse lucruri. Am putea spune ca astfel de produse gasim si in alta parte insa aste nu este adevarat pentru ca in magazinul Sanito avem la dispozitie doar brand-uri de top din industria curateniei si igieniei ceea ce inseamna hartie de o calitate superioara, rezistenta si ieftina. Acestea pot fi utilizate atat cu dispensere speciale cat si fara.

La fel de eficiente sunt si rolele de hartie, aici fiind vorba despre mai multe tipuri de hartie, atat prosoape normale cat si prosoape de hartie utilizate in domenii precum cel medical sau in saloane de infrumusetare, in frizerii si stomatologii. Comparativ cu prosoapele din hartie pliate, o rola hartie este mai compacta si mai usor de utilizat. Si pentru acestea putem utiliza diverse dispensere sau alte dispozitive care sa ne permita sa o desfasuram mai usor.

Totodata, pentru curatare avem la dispozitie prosoape speciale, formate din mai multe straturi, absorbante si care au in compozitia lor substante speciale ce ajuta si la igienizarea suprafetei respective. Sau daca nu, acestea pot fi utilizate impreuna cu anumiti detergenti si dezinfectanti. Este important si ca acestea sa fie placute la atingere si sa nu ne provoace diverse alergii si mancarimi, lucruri care desi putin probabile, sunt posibile, asta pentru ca doar in putine cazuri sunt utilizate manusi de protectie cand se realizeaza curatarea unui anumit spatiu. Sau in cazul consumailelor utilizate in scopuri medicale si nu numai, precum servetelele faciale. Insa la Sanito putem gasi tot ceea ce avem nevoie intr-o afacere in materie de consumabile din hartie.