Transpiratia este o modalitate de reglare a corpului, cand este foarte cald. Se spune ca eliminand transpiratia, corpul se raceste treptat si poate suporta mai bine canicula. De asemenea rolul transpiratiei este acela de a contribui la eliminarea unor toxine din organism. Dar cand transpiratia este abundenta si uda imbracamintea de parca ar fi fost spalata recent si imbracata se ridica semne de intrebare asupra sanatatii organismului respectiv.
Zonele afectate de transpiratie sunt: palmele, subratul, zonele inghinale si picioarele. Transpiratia deranjeaza prin mirosurile pe care le emana in jur si prin aspectul umed-unsuros pe care il ofera pielii. Si cand se usuca pe haine, ea lasa pete galbui pe tesaturile albe si deschise la culoare si albe pe cele negre si inchise la culoare.

In trecut, oamenii nu aveau la indemana in afara de apa si sapun remedii impotriva transpiratiei. In afara de baia riguroasa inainte de plecarea acasa, nu existau antiperspirante ca acum, iar sa amesteci parfumul cu transpiratie reprezinta o greseala colosala.
Noi avem la indemana Apaxil, care nu are contraindicatii si se poate obtine fara reteta sau vizita la medicul de familie. Decryso.ro vine in intampinarea nevoilor omului modern hiperactiv aflat in criza acuta de timp, livrandu-i produsele care intretin igiena acasa, la adresa indicata in formularul de comanda online. Consilierii magazinului lucreaza pentru noi si sambata si duminica. Le-am incercat vigilenta astazi, 21 aprilie, 2018, la ora 21,13 si erau la post, oameni buni!
Cu Apaxil, lotiunea-minune care costa 99 de lei tineti transpiratia departe de voi, de piele si de haine si nu veti sta cu frica in san ca sunteti sursa de mirosuri dubioase! Va vorbesc deschis, sa va informez ca acum nu mai aveti nicio scuza, fiindca multi oameni comanda chiar acum tratamentul impotriva hiperhidrozei, pe care si-l aplica singuri.


Iata cum detineti controlul asupra transpiratiei:
-in seara in care primiti lotiunea, va spalati temeinic in zonele axilare cu apa si sapun, apoi aplicati fara frica Apaxil, fiindca nu produce reactii alergice
-trebuie sa fiti atenti ca zona unde aplicati tratamentul sa fie foarte curata si uscata si sa nu dati un strat gros de substanta fiindca nu este cazul. Ea este foarte eficienta, asa ca un strat subtire, aplicat de trei-patru ori va scapa de probleme
-intretineti zona curata dimineata inainte de a pleca de acasa si facultativ puteti folosi si antiperspirant, dar concentratia mare de aluminiu a Apaxilului stopeaza glandele sudoripare pentru 4 saptamani
-evitati sa aplicati tratamentul pe pielea cu zgarieturi sau iritatii, ci asteptati sa revina la normal!
Consider ca oamenii ar trebui sa fie plini de recunostinta fata de stiinta, fata de oamenii care fac cercetari decenii intregi renuntand la distractii pentru descoperirea si testarea unor produse care sa le asigure o igiena perfecta si o viata usoara si confortabila. Evident ca nu putem uita distributorii care consiliaza gratuit inainte de plasarea comenzilor si sunt atat de atenti cu clientii, incat trimit produsele la adresele de livrare indicate in formularele de comanda.
Cu astfel de produse nimeni nu mai are voie sa se neglijeze si sa transpire!