Fa-ti un cadou anul acesta cu ajutorul agentiei imobiliare tophome.ro. Aveti ocazia sa achizitionati cele mai noi si mai perfecte apartamente din zona Popesti Leordeni, ce apartin unui complex rezidential de ultima generatie. Cu siguranta orice persoana are nevoie de propria intimitate si de un loc pe care sa-l numeasca ACASA. Astazi am creat special pentru dumneavoastra un complex rezidential de apartamente de ultima generatie, complex rezidential situat in zona Metalurgiei, o zona extrem de accesibila catre toate zonele Bucurestiului, frumoasa, linistita si perfecta pentru o locuinta. Pentru detalii suplimentare va rugam sa accesati platforma online a agentiei imobiliare Top House. Fa-ti visele realitate cu Top House!

Apartamente zona Metalurgiei

Apartamentele din zona Metalurgiei, pe care platforma online a agentiei imobiliare Top Home se regaseste in cel mai nou proiect imobiliar amplasat in sectorul 4 al Capitalei, in cadrul primul parc rezidential din Romania din zona Metalurgiei.

Urmataore etapa a proiectului din zona Metalurgiei este formata din 6 imobile cu regim de inaltime P+6 Etaje compuse din 612 unitati locative mixte insotite de cai ample de acces iluminate, spatii comerciale, loc de joaca pentru copii amenajat la standarde europene, spatii de relaxare, spatii verzi amenajate, drumuri asfaltate si locuri de parcare delimitate.

Apartamentele propuse spre vanzare dispun de o compartimentare inteligenta cu camere mari, o suprafata utila de 54.10 mp si lumina naturala pe toata perioada zilei datorita pozitionarii cardinale.

Localizare si vecinatati:

Noul ansamblu se afla in zona Metalurgiei,  in imediata apropiere a celor mai importante puncte de interes din zona: centre comerciale, supermarket-uri, unitati de invatamant, spitalicesti, spatii de joaca si relaxare, multiple statii STB si statia de metrou Aparatorii Patriei.

Vecinatati: Sos. Berceni, Piata de Gros – Berceni, magazine si centre comerciale: Metro, Auchan, Carrefour, Lidl Metalurgiei, Kaufland, Sun Plaza, Grand Arena, Jumbo etc.

Mijloace de transport in comun: Metrou Aparatorii Patriei, STB: 125, 312, 202, 312, 73, 74.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul este disponibil pe etajul 4 si se vinde finisat la cheie, dotat cu: parchet laminat, gresie si faianta din import, centrala termica de apartament 24 kW, usi de interior moderne, radiatoare din otel, tamplarie PVC cu geamuri termopan, obiecte sanitare ceramice in baie si usa metalica antiefractie.

Imobilul este construit pe structura de beton armat, compartimentarea fiind realizata cu caramida Porotherm 25 cm la exterior si 11.5 cm la interior. Blocul este izolat termic cu polistiren expandat de 10 cm si finisat cu tencuiala decorativa Duraziv.

Apartamentele din cadrul imobilului sunt racordate la toate utilitatile si contorizate individual.

Pret si modalitati de plata:

Pret loc de parcare suprateran: 3.500 Euro cu TVA inclus.

Pret loc de parcare acoperit: 4.500 Euro cu TVA inclus.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Daca rezervarea apartamentului se face in timp util va puteti personaliza locuinta dupa propriul gust avand la dispozitie un paletar cu o gama variata de produse, modele si culori.