Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Anni Maurer, vei rămâne în amintirea noastră

Salut, de vreo două, trei luni am tot încercat să facem o Campanie pentru a o ajuta cu cărucior electric, era o persoană care sa implicat de la început, de când am început cu Tombola prin Octombrie 2016. Sa implicat și a donat lunar, cu toate că avea problemele ei de sănătate și cheltuieli, nu a zis niciodată că nu poate, a fost printre primele persoane care ma anunțat că vrea să fie membră în Grupul Cei 40. A fost printre puținele persoane care a înțeles ce vreau să fac. Am avut dorința să o ajutăm, dar de fiecare dată ea căuta parcă motive și amâna acest lucru 🙁 ,înainte cu câteva zile (de a pleca) am discutat cu ea, i-am zis să aleagă un cărucior electric, că am primit vreo 1.100 lei, oamenii vor să o ajutăm și să începem o Campanie, tu toate că știam că nu poate contribui cu cei 25%, speram să facem o ecșcepție în cazul ei, mi-a zis că e bolnavă și ea vrea să mai amânăm vreo două luni și după aceia mai vedem. Întradevăr, era foarte bolnavă, mi-a zis că ia ceva medicamente foarte tari pentru dureri și dormea din această cauză, mai avea și ceva probleme cu respirația 🙁 .Vineri am aflat trista veste că Anni Maurer a plecat dintre noi, poate e într-un loc mai bun, merită după o viață trăită pe acest pământ, toți merităm, doar că decizia e a Lui Dumnezeu, îmi vine acum în minte povestea lui Lazăr și bogatul. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!

P.S. E greu când se duc cei cunoscuți, deja am pierdut câț-va prieteni de pe facebook și noi vom pleca la un moment dat.

Anterior

Locuri faine (Monumentul lui Mihai-Viteazu)

Următorul

Adezivi pentru tuburi

  1. Livia - Lidia

    Am sufletul îndurerat să știu că cineva ca Anni nu mai este printre noi. Dar, am și marea îndrăzneală să sper, că se va adeveri ceea ce ne-a fost lăsat să cerem, să așteptăm…
    “Facă-se voia Ta, precum în ceruri așa și pe pământ…”

  2. Marius Jiga

    Abia acum, aflu ca Anni nu mai e printre noi! Imi pare atat de rau! 🙁 Domnul Hristos sa-i binecuvinteze pe toti cei care-i simt lipsa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén