Analko Aluminium Industry este liderul pe piata in domeniul confectii metalice. De la confectii metalice industrial si pana procesare si debitare tabla, decupaje CNC si taieri cu laser, toate serviciile sunt de cea mai buna calitate. Avand sediul si centrul de productie intr-o zona industriala din bucuresti, cu o suprafata de 10000 metri patrati acoperita, Analko gazduieste cele mai moderne echipamente pentru prelucrari metalice.

Cele doia cuptoare pentru polilemerizare BOX ofera posibilitatea de a vopsi profilelele cu lungimea de 8 ma iar capacitatea totala de productie asigurata este de cca 30 de tone zilnic.

Pentru vopsire sunt asigurate cele mai moderne echipamente, firma avand trei cabine automatizate pentru vopsire rapida dintre care una permite posibilitatea de a schimba repede obiectele care trebuie vopsite si doua cabine pentru copsea lichida.

In ceea ce priveste liniile de asamblare, Analko isi bazeaza serviciile pe calitate si precizie maxima. Hala include o linie pentru asamblare si lipire a filmelor de protectie, o linie de insertie pentru benzile termoizolante intre profile si o linie automatizata pentru sublicromie, aceasta fiind o operatiune de decorare a suprafetelor cu imitatii de lemn.

Pentru debitare table exista linia automata multimetal care poata trata piesele industriale din otel, zinc, fier si aluminiu. Procesul de debitare tabla zincata si nu numai, este unul de maxima precizie, care se desfasoara rapid.

Laboratorul este dotat cu utilaje performante in conformitate cu standardul Qualicoat. Analko colaboreaza cu Universitatea Polithenica Bucuresti, facultatea de Chimie Industriala, pentru a se asigura parametrii optimi de calitate in procesul de vopsire.

Departamentele care se ocupa de confectii metalice sunt dotate cu ghilotine si prese chidraulice, iar masinile pentru debitare, indoire table cu lungi mari si masinile de stantat CNC sunt ultimele aparute pe piata de profil.

Pentru fabricarea si confectionarea elementelor metalic epentru uz rezudential cum ar fi usile de garaje, usile rezidentiale si usile metalice rezistente la foc, rulourilor si plaselor impotriva insectelor sunt folosite procese si masini ultra moderne, astfel incat, la final, produsele sa fie perfecte.

Atunci cand ai nevoie de diverse operatiuni ce tind de domeniul confectiilor metalice si nu numai este este recomandat sa apelezi la profesionisti care sa se ocupe de aceste sarcini. Materia prima este in general scumpa, si nu vei vrea ca investitia ta sa fie distrusa de o prelucrare necorespunzatoare. Este recomandat sa nu incerci operatiuni de prelucrare complicate acasa, in absenta unor masini performante. Operatiunile manuale nu se vor ridica niciodata la standardele de calitate pe care le obtin masinile automatizate performante. In plus, costurile pentru prelucrarea profesionala a materiei prime sunt mici in comparatie cu ceea ce implica distrugerea materiei prime si cumpararea altor stocuri.

Analko pune la dispozitia clientilor sai cele mai bune servicii de pe piata confectiilor metalice. Fiecare lucrare este tratata cu responsabilitate pentru ca toate produsele finale sa respecte standardele de calitate impuse, precum si standardele personale ale clientului.

Cu minim de efort, la Analko clientul beneficiaza de servicii premium obtinand produsele finale in cel mai scurt timp pentru costuri optime.