Am început această lucrare în luna Mai pentru a face o baie lui Alin.

Slavă Domnului că am terminat și acestă lucrare sau proiect care a fost foarte ciudată și mi a dat foarte multe bătăi de cap și sincer vă spun că dacă știam dinainte ce mă așteaptă, nu mă implicam, am ajuns ca la un moment dat să îmi pară rău pentru implicare 🙁 ,  încă o dată, Slavă Domnului că s a încheiat și am  reușit împreună să facem faptă bună pentru Alin.

Vreau să știți că nu doar datorită implicării mele s a reușit, o parte din lucrare, de exemplu, pentru centrală sau ocupat ei, familia lui Alin, ei au găsit un sponsor, eu m am ocupat doar pe partea cu Baia.

Eu am vrut să facem doar o baie de 2 X 2,5 m,  dar mama lui Alin a insistat foarte mult să se facă pe 2 X 5 metri,  cu toate că numai manopera a fost 7.800 RON.

Dacă făceam Baia la 2 X 2,5 m,  manopera ar fi costat 4.000 RON și rămânea gresie și faianță cu care mai puteam ajuta pe cineva, dar mama lui Alin nici nu a vrut să audă despre așa ceva.  Atunci am hotărât să dau 4.000 RON pentru manoperă și restul să plătească ea, pentru că mi s a părut foarte mare prețul să dăm 7.800 RON doar manoperă pentru baie.

Acuma să vorbim puțin despre bani,  s au adunat în total 8.792 lei.  Am plătit materialele pentru baie 1.705 RON  plus 900 RON manopera pentru a le instala,  2.605 RON prima tranșă de bani trimiși.

 Apoi am trimis 2.000 RON avans pentru a începe lucrările la gresie și faianță și încă 2.000 RON după ce s a terminat și am primit dovada lucrării.  Am făcut trei transferuri bancare și la fiecare transfer mi a luat banca câte 5 RON comision 5 x 3 = 15 RON

Total cheltuieli= 6.620 RON

Au mai rămas în total 2.172 RON,  cu acești bani rămași, mă gândeam să mai ajutăm pe cineva care este într o situație complicată  și are nevoie de ajutor.

Acuma vreau să mulțumesc în primul rând Domnului că ne a binecuvântat și ne a ajutat ca să ducem la bun sfârșit această lucrare toată Slava să fie a Lui.

Mulțumesc celor ce s au implicat și au donat. În primul rând pentru că știți bine fără bani nu poți face mai nimic în zilele noastre, like urile nu ne ajută la nimic, doar distribuirile ne ajută,  pentru că vede cine trebuie și se implică. Dumnezeu lucrează și prin oameni.  Dumnezeu să vă binecuvânteze